Treća sreća

Dvaput se razveli, a sad su ponovno skupa?

eminem
Foto: Niall Carson/Press Association/PIXSELL
1/2
22.11.2013.
u 20:47

Eminemova bivša svekrva Kathy Sluck kaže kako se njena kći Kim Mathers i reper viđaju stalno

Eminem bi mogao obnoviti turbulentnu vezu s bivšom suprugom Kim Mathers, bar tako tvrdi njezina majka. Eminemova bivša svekrva Kathy Sluck kaže kako se njena kći i reper viđaju stalno.

Velikodušna zvijezda također svojoj prvoj ljubavi gradi novu kuću, osam kilometara od njenog sadašnjeg doma u Detroitu, kojeg dijeli s majkom.

- Slažu se bolje no ikad. Upravo joj gradi kuću - otkrila je Kathy pikanterije o bivšim ljubavnicima, koju su dvaput bili u braku.

- Kim je čista svih ovih godina, brine se o obitelji. Dobro joj ide - dodala je Kathy. Također je rekla kako bi par mogao biti ponovno zajedno.

Marie Hartter, baka Eminemove usvojene kćeri Whitney, također misli kako je par suđen jedan drugom.

- Vjerovatno će ostariti zajedno, bez obzira koliko Eminem u svojoj glazbi tvrdi da je mrzi, mislim da je isto toliko voli. Zaljubljeni su od 14. godine i to neće uskoro prestati. Uvijek sam osjećala da su jedan drugome prava ljubav. Mislim da će u jednom trenu sigurno biti zajedno, sve je moguće kad si u nekog zaljubljen 25 godina - objasnila je Marie.

Eminem se s Kim vjenčao 1999. a par se razveo dvije godine kasnije. Ponovno su se vjenčali 2006. godine, no razveli su se četiri mjeseca kasnije. Imaju zajedničku kći Hailie Scott, 17, Whitney Mathers, 11, koju je Eminem posvojio, a reper je posvojio i kći Kimine sestre, 20-godišnju Alainu Mathers.

>>Vječno mladi Eminem ruši rekorde s Rihannom

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:14 23.11.2013.

I za njih me zabolje ona stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije