Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRPSKI GLUMAC

Sergej Trifunović ljubio je poznatu Hrvaticu, a njegov brat oženio je našu glumicu

Sergej Trifunović
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/10
11.09.2023.
u 11:28

Glumac je bio u kratkoj vezi s hrvatskom manekenkom Kristinom Sajko (41), a vezu su započeli 2006. godine a razišli su se nakon nekoliko mjeseci. Ostali su u dobrim odnosima i onda kasnije ponovno neko vrijeme bili skupa.

Srpski glumac Sergej Trifunović (51) proteklih dana puni medije u regiji nakon što mu je zbog vrijeđanja policije zabranjen ulazak u Hrvatsku. Za Dnevnik Nove TV ispričao je kako se htio okupati sa psom na plaži koja je zabranjena za pse, a on to nije znao. 

- Znak na plaži je oblijepljen s 28 naljepnica i na njemu se ne vidi apsolutno ništa. Odlazimo na sud i ja sam u jednom trenutku pitao: 'Vi baš želite mene je*ati?'. To je opisano kao uvreda', rekao je Trifunović. Platio je 1600 eura kazne, ali tu njegovim problemima nije bio kraj. Nakon ponoći je šetao psa i dobio kaznu jer ga je vodio bez povodca. Glumac je to demantirao. 

- Pas je na povodcu. Policajac me zove u stranu i kaže: 'Dajte mi vašu osobnu'. Pitao sam ga u čemu je sad problem, a on je rekao sljedeću rečenicu: 'Čuo sam što vam se danas dogodilo, a ja ću vam sad napraviti isto'. Pitao sam ga što, kaže: 'Optužni nalog', govori glumac. Policajac ga je kaznio zbog psa, a kada je Sergej rekao policajcu da je pas na povodcu, on mu je odgovorio da 'Nije bio'. Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje na godinu dana.

VEZANI ČLANCI: 

Inače, glumac je bio u kratkoj vezi s hrvatskom manekenkom Kristinom Sajko (41), a vezu su započeli 2006. godine a razišli su se nakon nekoliko mjeseci. Ostali su u dobrim odnosima i onda kasnije ponovno neko vrijeme bili skupa. Zasigurno jedna od najpoznatijih domaćih manekenki pobijedila je 2010. u američkom showu “Project Runway” koji vodi Heidi Klum. Predviđali su joj sjajnu budućnost u svijetu mode, poslovne ponude stizale su sa svih strana, no ona se potpuno povukla i posvetila obiteljskom životu. Trenutačno živi u Kaliforniji sa suprugom Lukom Dvornikom i njihovo dvoje djece, Rokom i Tijom. 

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Sergejev brat Branislav također je poznat hrvatskoj javnosti zbog braka s našom glumicom Tihanom Lazović. S 13 godina starijim Trifunovićem Tihana je u vezi bila nekoliko mjeseci kada su se u prosincu 2019. godine prvi put zajedno pojavili u javnosti na premijera filma “Ajvar” u kojem glumi Branislavov brat Sergej. 

Tihana i Branislav vjenčali su se lani u Novom Sadu, a nakon toga glumica je podijelila dojmove na društvenim mrežama.  - Udala sam se ljudi! Imam pored sebe čudo od čovjeka, a nas dvoje imamo najbolje prijatelje na planeti. Volim vas sve - napisala je. U komentarima su se počele nizati čestitke njezinih pratitelja među kojima i brojnih poznatih kolegica.

- Čestitam od srca, predivni ste! Da zauvijek budete u ljubavi - napisala je Nataša Janjić Medančić, a oglasili su se i Slavko Sobin i Bojana Gregorić Vejzović.

Glumica je blistala u kratkoj vjenčanici kraćeg kroja koja je imala raskošne puf rukave i dugački bijeli veo. Uz vjenčanicu je kombinirala ružičaste štikle, a mladoženja se odlučio za klasično crno odijelo. Za atmosferu je bio zadužen bend Letu Štuke, a mladenci su za prvi ples odabrali pjesmu ''Odnesi me'' Vlade Divljana.

Branislavov i Sergejev otac Tomislav također je poznati kazališni i filmski glumac. Bane je diplomirao na Fakultetu dramskih umjetnosti i krenuo graditi zapaženu karijeru, a 2019. godine izazvao je skandal kada je pred kraj predstave 'Pad' navodno poderao srpsku zastavu i izazvao negodovanje dijela publike u Leskovcu.

 

 

Komentara 12

Avatar Jopa
Jopa
12:04 11.09.2023.

Prezime Lazović je srpsko tako da je buraz oženio srpkinju...

AK
Aka
11:49 11.09.2023.

Nebitan svima u RH, osim toga pišu o liku da je alkos i narkić, pa onda ćemu se čuditi?

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
13:49 11.09.2023.

Marš van i ne vraćaj se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije