Kraj druge sezone

Serija "Najbolje godine" oprašta se od gledatelja

najbolje godine
20.05.2011.
u 16:29

Pitoreskno selo Dragošje oprašta se od gledatelja pa će svi koje to zanima u zadnjem nastavku otkriti za koga će se Zlata udati te što će se dogoditi s Rankom (Janko Popović Volarić), Dunjom (Jelena Perčin) i Dinom (Ivan Herceg)

Svi obožavatelji domaće dramske serije "Najbolje godine" u petak 3. lipnja vidjet će njen veliki završetak. Pitoreskno selo Dragošje oprašta se od gledatelja pa će svi koje to zanima, u zadnjem nastavku otkriti za koga će se Zlata udati te što će se dogoditi s Rankom (Janko Popović Volarić), Dunjom (Jelena Perčin) i Dinom (Ivan Herceg). Zbog majčine svadbe u zadnji nastavak serije u Dragošje će se ponovno vratiti Zrinka (Marija Borić), ali i Korana (Petra Cicvarić) i Sebastijan (Hrvoje Horvat), kao i najomiljeniji stanovnik Dragošja - djed Božo (Žarko Potočnjak).

Gledatelji će također otkriti kako će završiti ljubavna priča između Lucije (Nikolina Pišek) i mladog svećenika Gabrijela (Antonio Franić). Podsjetit ćemo se svih lijepih trenutaka snimanih na lokacijama šibenske rivijere, okolice Oroslavlja, hipodroma kao i na eksternim zagrebačkim lokacijama. 

Kreativni producent serije i ove je sezone bio Milivoj Puhlovski, a režiju su potpisali Robert Orhel, Goran Rukavina, Kristijan Milić i Neven Hitrec.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar marela
marela
07:47 21.05.2011.

prva sezona je bila još i gledljiva, ali ova druga.............zato hvala Bogu da je gotovo...........

ZA
zagzag
06:34 21.05.2011.

ne mogu opisati veće zadovoljstvo ovom vješću. Ovo je već bilo pomalo sick.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije