opet napada

Sestra Georgine Rodriguez ne staje: ' Rugala mi se. Ona je zločesta osoba i hulja, Nije htjela pomoći mojoj djeci'

Foto: Reuters/Pixsell
1/11
06.12.2022.
u 16:21

Sada je sudjelovala u španjolskoj emisji Socialite gdje je kazala kako je čula da se Georgina ruga njenoj trenutačnoj ekonomskoj situaciji. Nazvala ju je zločestom osobom i huljom, a zaprijetila je i da će objaviti povjerljive informacije o sestri.

Djevojka nogometaša Christiana Ronalda, Georgina Rodriguez (28), čini se, nije u najboljim odnosima sa svojom sestrom. Naime, Patricia Rodriguez već je jednom prilikom objasnila da ima težak život, a da joj Georgina uopće ne pomaže financijski. Sada je sudjelovala u španjolskoj emisji Socialite gdje je kazala kako je čula da se Georgina ruga njenoj trenutačnoj ekonomskoj situaciji.

Nazvala ju je zločestom osobom i huljom, a zaprijetila je i da će objaviti povjerljive informacije o sestri. 

"Ja nisam tip osobe koja voli sukob niti se volim ljutiti na nju. Mislim da moramo razgovarati o onome što se dogodilo i završiti s tim", rekla je te naglasila da sestru nikada nije pitala za novac već ju je zamolila da pomogne njenoj djeci u kupovini knjiga koje su im potrebne za školu, no odgovor još uvijek nije dobila. 

Podsjetimo, dio svog privatnog života Georgina Rodriguez, djevojka nogometaša Cristiana Ronalda (37) otkrila je u reality seriji ''Soy Georgina'' koja je dostupna na Netflixu, a nedavno se javila i njezina sestra Patricia Rodriguez koja je otkrila da joj njezin slavna sestra financijski ne pomaže. Kako je ispričala, već tri godine živi bez stalnog krova nad glavom, a pritom mora gledati kako njezina sestra živi raskošni život i to redovito pokazuje na društvenim mrežama dok ona ponekad nema što jesti.  

- Švorc sam, a sestra mi ne pomaže. Najviše me to boli zbog moje djece, a ne zbog mene. Uostalom, ja mogu preživjeti samo s komadom kruha, ali moja djeca, koja su njezini nećaci i nećakinje, ne mogu. Nisam to očekivala od svoje sestre. Ponekad imamo što za jesti, ponekad nemamo. Imam dovoljno da platim stanarinu, no ponekad nemam čak ni za to - ispričala je Patricia u španjolskoj emisiji ''Socialite''.

Objasnila je kako je njezin odnos s Georginom turbulentan, a još je gori od smrti njihovog oca 2019. godine. Dodala je i kako zbog svoje sestre još uvijek ''nema pepeo svog oca''.

- Georgina, trebam tvoju pomoć, ti si moja sestra. Znam da nemaš nikakve obveze ni odgovornosti, ali kako si podrška drugima i dobra si s drugima, barem budi takva i prema svojim nećacima i nećakinjama - poručila je sestri.

Inače, Georgina nije spomenula Patriciju u realityju gdje govori samo o svojim prijateljima, djeci i drugoj sestri Ivani. Georgina i Patricia imaju istog oca, Jorgea Eduarda Rodrigueza no nemaju istu majku. Nakon što joj joj je majka preminula kad je imala samo 11 godina, Patricia je otišla živjeti s ocem, Georginom i Ivanom, no kako kaže, uvijek se osjećala izdvojeno.

- Uvijek sam se osjećala odvojeno od njih. Odmah su me smjestili u internat, a moje sestre su čuvale neke djevojke. Jednom sam je tražila potpisanu Ronaldovu majicu za svog svima. Rekla mi je da ga ne želi gnjaviti, da je na odmoru - rekla je ranije Patricia.

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

 

 

 

Komentara 2

ST
stomiovotreba
17:30 06.12.2022.

Mene apsolutno ne zanma sto ima da kaze sestra Georgine Rodriguez, niti Georgina Rodriguez.

LP
ljerka.p2911
17:05 06.12.2022.

Ova samo stalbi dokazuje da joj je sestra u pravu kada ne želi s njom imati posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije