POKAZALA PODRŠKU

Severina održala prvi koncert nakon incidenta: 'Nitko ne stoji iza mene, ali zato ispred..'

Ploče: Koncert Severine
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/21
30.08.2024.
u 17:00

Jedna od najpopularnijih regionalnih izvođačica nastupila je prvi put nakon što su joj u nedjelju navečer srpski organi reda zapriječili ulazak u Srbiju. Ovaj put Severina je pjevala u Makedoniji, a nakon koncerta imala je jasnu poruku.

Nakon što su je proteklog vikenda neosnovano zadržali na srpskoj granici, naša najpopularnija pjevačica Severina Vučković vratila se koncertnim aktivnostima. Splićanka je nastupila u makedonskom gradu Kriva Palanka, a nakon održanog koncerta javila se na svojim društvenim mrežama gdje je objavila snimke s nastupa i poslala jasnu poruku.

- Nitko ne stoji iza mene, ali zato ispred mene tisuće i tisuće ljudi. I samo ih gledam, osjećaj je izvanredan... Hvala Kriva Palanka, kažu da vas nikad nije bilo više... Makedonija i ja se volimo javno, hvala vam na vašoj bezuvjetnoj ljubavi... Blagodaram - napisala je pjevačica u opisu videa i najavila večerašnji koncert u Sloveniji. Kako je izgledao spektakl u Makedoniji možete pogledati na poveznici ispod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Naravno, i ispod ove objave Severina je dobila bezbroj poruka podrške: - "Bravo Seve! Ova publika sve govori! Nema pravo više niko bilo šta ružno o tebi da kaže! Kraljice", "Prerasla si ti muziku i pjevanje. Ti si naš ženski Robin Hood", "Samo jako za sve nas" - pisali su obožavatelji u komentarima.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Severina se jučer ponovno oglasila na svojim društvenim mrežama, točnije na Instagramu, gdje je objavila niz screenshotova domaćih i regionalnih medija koji su pisali o njenom slučaju. U opis najnovije objave glazbenica je stavila citat iz knjige 'Dodir svile' legendarnog srpskog spisatelja Đorđe Balaševića.

U redu je, momci. Ni ja vas verovatno baš ne bih voleo da sam takav kao vi, a da ste vi ovakvi kao ja - glasi ovaj simbolični citat. Ovaj Severinin potez naišao je na svesrdnu podršku njenih obožavatelja u komentarima: - "Hrabra ženo, glavu gore! Neuništiva si, voli te cijeli svijet i dalje", "Seve za predsjednicu", "Seve, ti si carica! Bravo!", "Podrška od srca za tebe, Severina" - neke su od poruka ispod najnovije objave.

GALERIJA: Nakon incidenta na granici sa Srbijom, Severina se javila na Instagramu: To što mi se dogodilo, ne želim da se ikad ikome ponovi

Ploče: Koncert Severine
1/16

Inače, ministar unutarnjih poslova Srbije Ivica Dačić tamošnjim je medijima potvrdio kako je Severina jedno od dva imena koje će biti skinuto sa srbijanskog popisa stranaca koje se zadržava na granici. Dačić je poručio kako popis kojeg Srbija vodi se ne odnosi na državljane Srbije, već samo strance. Ali već danas će ova dva imena s njega biti skinuta. Jedno je Severina i još jedna pjevačica… I sam predsjednik Vučić je rekao da je to glupo pa će biti skinuto. Popisa je bilo i bit će, a cilj je da se država zaštiti i da se ne blati - objasnio je, dodajući kako svaka država ima suvereno pravo ne pustiti nekoga bez ikakvog obrazloženja.

Severina se oglasila nedugo nakon što je u nedjelju navečer zadržana na granici sa Srbijom, a u nastavku prenosimo dio pripćenja: "Neću u Srbiju dok joj je diktator na vlasti. Točno je da sam imala bliski susret s organima reda i ćudoređa na hrvatsko-srpskoj granici sa srbijanske strane. U nedjelju oko 19:45 sati došla sam do graničnoj prijelaza Bajakovo na srbijanskoj strani sa svojim menadžerom. Trebala sam pjevati na jednom 18. rođendanu. Međutim, sudbina nije tako htjela. Granični policajac nas je, prilikom pregleda dokumenata, zamolio da stanemo sa strane. Moja srbijanska odvjetnica zvala je odmah graničnu policiju, ali bezuspješno. Nekoliko sati smo stavljeni sa strane, sjedeći u autu. Onda sam krenula u zgradu granične policije tražeći toalet pa su mi usput rekli da se ''čekaju inspektori iz republičkog MUP-a koji putuju iz Beograda'. Shvatila sam da postaje 'ozbiljno'. Prilikom njihovog dolaska oko 22:15 sati, prvo su 45 minuta preturali vrlo detaljno naše vozilo i naše stvari u njemu, kao zadnje sitne švercere. Kao, tražili su oružje. Ja i oružje – svakako - započela je pjevačica čije cijelo priopćenje možete pročitati OVDJE.

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

GO
Gof33
17:26 30.08.2024.

Seve draga pjevaj i zlo ne misli dok možeš, još si u formi i godine te dobro služe a politku izbaciti iz butige

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije