ČESTITALA ROĐENDAN

Severina posvetila emotivnu objavu posebnoj osobi u njenom životu: 'Svatko treba ovakvog anđela'

Foto: Instagram
1/15
12.10.2024.
u 15:43

Svatko u životu, ako sanja o lijepom životu, treba imati jednog plavog anđela, da putevi tog života budu lakši, ljepši, veseliji, prohodniji, pametniji, mirniji... I ima li ga, onda ima i tih sretnih epiteta još, pogotovo kad je u pitanju moja Mimi, po narodski Mala Mia Sunce Babino aka Mia Popović, napisala je pjevačica

Pjevačica Severina je raznježila pratitelje novom objavom na Instagramu koju je posvetila svojoj nećakinji Miji Popović. 

- Svatko u životu, ako sanja o lijepom životu, treba imati jednog plavog anđela, da putevi tog života budu lakši, ljepši, veseliji, prohodniji, pametniji, mirniji... I ima li ga, onda ima i tih sretnih epiteta još, pogotovo kad je u pitanju moja Mimi, po narodski Mala Mia Sunce Babino aka Mia Popović, napisala je pjevačica.

"Ona nosi i par titula kao npr. najbolja mama, najbolja unuka, najbolja sestra, najbolja nećakinja i moj osobni anđeo čuvar. Danas slavi rođendan, želje su brojne i velike, želje su da ti u svemu bude sve najbolje. Život je sada, ništa ne ostavljaj za sutra i živi ga, Slavice", dodala je Severina.

Inače, Mia je živjela sa Severinom dok je studirala u Zagrebu te je pjevačica jako povezana sa svojom nećakinjom.

GALERIJA: Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina, razlika je vidljiva

1/54

Podsjetimo, Severina je prije nekoliko dana objavila fotografije nastale u centru Zagreba na kojima pozira u plavoj haljini, bijelim cipelama i crnom torbicom. "Sunce je žuto, a haljina je blu...", napisala je pored fotografije. Ova haljina pjevačici se očito jako svidjela, a radi se o haljini poznate dizajnerice. Naime, modni komad koji je izrađen od svile i kopča se sprijeda crno-zlatnim gumbima dizajnirala je Alesandra Rich, jedna od omiljenih dizajnerica Kate Middleton. Cijena ove haljine iznosi 2150 eura, a haljina nije jedino skupocjeni komad koji je Severina nosila. Tu je i Lady Dior torbica čija cijena iznosi oko 5000 eura. Pjevačica je uz ovu kombinaciju dodala i blagu šminku, a svoju dugu kosu je blago uvila.

VEZANI ČLANCI: 

Pjevačica se iz šetnje javila i prije nekoliko dana, a i tada je nosila vrlo elegantnu kombinaciju. Severina je tada također bila u sakou i suknju nježno roze boje, kojima je pridodala bijelu torbicu i čizme te luksuzne naočale. Uz ovaj naoko poslovni izgled priložila je opis: - Sve bliže Markovom trgu - zagonetno je napisala pjevačica. Ova objava izazvala je mnoge pozitivne reakcije: - "Kao lutka izgleda", "Njezino savršenstvo, kraj priče", "Fantastičan stajling, uvijek me oduševi", "Superstar" "Požuri polako!", "Najljepša" - pisali su pratitelji, a jedna je pratiteljica u komentarima ostavila "Seve predsjednica". Koliko u ovom slučaju vrijedi dobro poznata izreka 'Gdje ima dima, ima i vatre' i hoćemo li Severinu uskoro gledati u novoj ulozi, preostaje za vidjeti.  

VIDEO: Otkriveno zašto se novinarka HRT-a srušila usred javljanja uživo u Dnevnik, ovo je rekla kolegama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije