sukob

Shakira ljutita na Đokovića: Loš si glumac, a Nadal je i bolji tenisač

shakira
AFP
04.06.2010.
u 18:01

Popularna pjevačica ljuti se na tenisača Novaka Đokovića jer je ismijavao spot za pjesmu Gipsy u kojem se ljubi s Nadalom.

Kolumbijska pjevačica Shakira ljutita je na srpskog tenisača Novaka Đokovića, koji je zajedno sa sunarodnjakom Viktorom Troickim napravio parodiju spota za pjesmu “Gipsy”. Đoković je s plavom perikom na glavi glumio Shakiru, a Troicki je skinuo majicu te oponašao Nadala. Seksi pjevačica za jednu je kolumbijsku radiopostaju rekla:

– Ne sviđa mi se način na koji Đoković ismijava moje strastvene zagrljaje s Rafaelom. A poručujem mu i da je Nadal puno bolji tenisač od njega.

I Rafael Nadal poručio je putem medija da mu se nisu svidjele Novakove šale. Najboljem srpskom tenisaču ovo nije prvi put da radi “spačke”. Oponašao je Šarapovu, Federera, Roddicka, Petea Samprasa, ali i našeg Gorana Ivaniševića.

Komentara 1

ZX
zark x
15:55 07.06.2010.

Koji je to Djokovic? Nikad nisam cuo za njega. Izgleda da previse zeli a malo postize.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije