Spektakl

Shakira seksepilnim plesom pokazala da je kraljica senzualnosti

shakira (1)
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/23
10.05.2011.
u 17:03

Poslije pet godina kolumbijska pjevačica opet je nastupila u Hrvatskoj. U ponedjeljak doletjela je privatnim avionom iz Beograda, odsjela je u The Regent Esplanadi i tražila samo maserku.

– Hrvatska večeras sam samo vaša, uživajmo zajedno – pozdravila je kolumbijska diva Shakira publiku na koncertu u Zagrebu. Nastup u Areni započela je pjesmom “Sale El Sol” s istoimenog posljednjeg albuma prošetavši kroz oduševljenu publiku. Već na trećoj pjesmi, svom prvom hitu “Whenever, wherever” na pozornicu je pozvala pet obožavateljica i podučila ih trbušnom plesu u kojem je pop zvijezda stručnjak bez premca. Zapjevala je i baladu “Nothing else matters” od Metallice, ali pravo ludilo zavladalo je na pjesmu “Tortura” tijekom koje je Shakira seksepilnim plesom pokazala da je kraljica senzualnosti.

Povratak u Hrvatsku

Nastup najpoznatije kolumbijke nisu propustile Anica Kovač, Iva Balent, Ivana Mišerić, Edita Misirić i Hamed Bangoura. U zagrebačku zračnu luku Pleso Shakira je sletjela privatnim avionom u ponedjeljak oko 23 sata. Sitna i skromna, simpatično je mahnula šačici ljudi koji su je na aerodromu prepoznali te se fotografirala s našim carinicima i podijelila im autograme. U Hrvatskoj nije prvi put, prije pet godina održala je koncert u Velikoj Gorici, a u Zagreb je doputovala odmah nakon koncerta u Beogradu. Shakira nosi naslov svjetske pjevačke zvijezde, no tako se ne ponaša. Smjestila se u hotelu The Regent Esplanade, a sve što je tražila da je dočeka jest puno humusa, voća i sira te voda za piće ohlađena na sobnu temperaturu zbog glasa. Dovela je asistenticu, frizerku i stilisticu, a jedino što je tražila da joj se osigura jest maserka. Povjerila nam je da je osobno uključena u svaki aspekt organizacije turneje.

– Mjesece sam provela pripremajući turneju. Radila sam na produkciji, koreografiji, aranžmanima pjesama, osvjetljenju... Moj me tim naziva perfekcionisticom. Ali ja to drugačije interpretiram i kažem im da sam samo veliki radnik koji strasno radi svoj posao. Dajem se do zadnjeg atoma. Sve se to isplati kad osjetim interakciju s publikom koja s koncerta ode sretna! – kazala nam je Shakira. I svakoj pjesmi daje se cijela, a radi hitova “Rabiosa” i “Loca” putovala je čak do Dominikanske Republike.

Dajem se cijela glazbi

– Inspiriraju me mjesta na kojima nisam bila, a u Dominikanu sam otišla naći esenciju ritma merenge uz koji sam odrasla. Tamo sam upoznala glazbenika El Canta s kojim sam u kućici blizu Santa Dominga stvorila te hitove. Tako nastale pjesme imaju dušu i sviđaju se svima. A kad svijet pleše na jedan ritam, zaključak je da smo svi jednaki – zaključuje pjevačica. Nakon koncerta odmah se zaputila prema aerodromu i napustila Zagreb.

Ključne riječi

Komentara 17

HU
hudyboy
19:05 10.05.2011.

Više je gledatelja na utakmicama HNL-a nego tih njenih obožavatelja... Mogli ste barem nekim klincima uvalit neku pinku i dofurat ih, pa da onda imate normalan članak

Avatar Muhad-Al-Khalifa
Muhad-Al-Khalifa
19:35 10.05.2011.

Oh,mala Shakirica. Nadam se da će dobro mrdati ********** Obožavatelji, sve lijepo snimajte svojim Iphoneima,a ja ću to kasnije gledati na you tubeu...

CU
cutie
01:20 13.05.2011.

E ona plesacica sa converse crvenom zvijezdom, svaka joj cast, mislit ce pojedinci i primitivci da je i to neka provokacija. Shakira you rock!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije