Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla sakriti suze

Shrvana Barbara Nola na komemoraciju je stigla u društvu sina Jakova i kćeri Mare

Zagreb: Komemoracija za redatelja Lukasa Nolu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/9
03.11.2022.
u 14:18

Među prvima je na komemoraciju stigla Lukasova supruga, glumica Barbara Nola u društvu djece, sina Jakova i kćeri Mare koji su uz majku sjedili u prvom redu. Neutješna Barbara nije skrivala suze, a uz djecu su je tješili i prijatelji i kolege.

U kinu Tuškanac danas se održala komemoracija u čast preminulom redatelju Lukasu Noli. Lukas je preminuo 29.listopada u 59. godini, a od njega se već danima opraštaju prijatelji i kolege, među kojima su i redatelj Dalibor Matanić, glumci Ecija Ojdanić, Asim Ugljen, Goran Grgić...

Među prvima je na komemoraciju stigla Lukasova supruga, glumica Barbara Nola u društvu djece, sina Jakova i kćeri Mare koji su uz majku sjedili u prvom redu. Shrvana Barbara nije skrivala suze, a uz djecu su je tješili i prijatelji i kolege.

Osim lijepim i emotivnim riječima i anegdotama, od Lukasa su se opraštali i glazbom, a grupa Pips, Chips & Videoclips pjevali su tako pred kraj svoju pjesmu "Ljubav". Na samom kraju svi su se zajedno ustali i ovacijama, povicima "Lukas" i snažnim gromoglasnim pljeskom pozdravili voljenog prijatelja, kolegu i talentiranog redatelja. 

03.11.2022., Zagreb - Komemoracija za redatelja Lukasa Nolu u kinu Tuskanac. Barbara Nola, Mara Nola Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Lukas i Barbara Nola bili su u braku 28 godina, a zajedno imaju i dvoje djece, sina Jakova i kći Maru. Zajedno su radili i na nekoliko projekata. - Dosad sam s Lukasom radila na nekoliko projekta i meni je to super jer dobro funkcioniramo. To su mi zapravo i najdraže uloge na filmu. Lukas je smiren na setu, autoritativan, zna što hoće... Obožavam raditi s njim - rekla je Barbara jednom prilikom.

Inače, sprovod za redatelja održat će se na Krematoriju na zagrebačkom groblju Mirogoj sutra, u petak  4. studenog u 14 sati. Nola je dugi niz godina bolovao od karcinoma grla, no nikada nije posustajao u svojoj borbi protiv opake bolesti. Bolest mu je dijagnosticirana 2014. godine, no uspješno je operiran i nakon tri godine pauze se vratio s novim projektima. Nakon operacije uspio se riješiti i svojih poroka poput cigareta i alkohola, no bolest ga, na žalost, nije puštala. 

VIDEO Dirljiva poruka koju je netko ostavio na grobu Mislava Bage

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:48 03.11.2022.

Kćerka baš i ne djeluje kao da žali.

FA
falcones
16:23 03.11.2022.

Kako znaš da ne žali? Nema crnu maramu na glavi i narikače oko sebe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije