sarajevo

Sin Hanke Paldum drogiran pregazio tri žene

Hanka Paldum
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/2
15.01.2014.
u 13:55

Prema snimci s mjesta nesreće, neposredno nakon što se dogodila, vidi se kako vozač Nissana panično hoda po parkiralištu

Mirzad Brkić, sin folk-pjevačice Hanke Paldum, uhićen je sinoć nakon što je automobilom pregazio tri žene na trolejbuskom stajalištu u sarajevskom naselju Grbavici.

Kako doznaje Klix.ba, nakon što je podvrgnut testu na narkotike, u krvi mu je utvrđena prisutnost amfetamina.

U prometnoj nesreći ozlijeđene su A. Ž. (1960.), I. K. (1962.) i M. Dž. (1955.). Prevezene su u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Prema snimci s mjesta nesreće neposredno nakon što ih je pregazio vidi se kako vozač Nissana panično hoda po parkingu, ulazi u svoje vozilo, traga za nečim pa ponovno izlazi iz vozila. Pritom nešto stavlja u džep i odlazi u udaljeniji dio parkirališta.

>>Hanka Paldum sevdahom zabavljala nogometaša i ljepotice

Komentara 10

LE
LepiTurskiBGPasaluk
14:59 15.01.2014.

da je pregazio jadne zene u Hrvatskoj onda bi ga Nobilovo "sudstvo" oslobodilo jer je iz "drustveno prihvatljive obitelji". a da ima jos nekoga iz UDBAe u obitelji onda bi mu drzava jos i isplatila odstetu za prozivljene dusevne patnje

ET
etrao
14:55 15.01.2014.

Sad će gospon Mesić (inače mamin mu frend) srediti da mu se sudi u Velikoj Gorici, a tamošnje sutkinje će utvrditi da je ovo već otišlo u zastaru!

DU
Deleted user
22:19 15.01.2014.

Jel to ona što je zarobljenim nebošnjacima stajala štiklom po jajima? Ima raspon usta mašala - Tepsiju bureka sruči iz provog pokušaja. Zato se Mesić i druži s njom. Budu li ga hrv. vlasti proganjale za veleizdaju i krimainal odmahmah će uskočiti Hanki u usta i sakriti se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije