Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najmlađi maneken

Sin Ivane i Dine Bubičića nosio modnu reviju na Zrću

bubičić (1)
Foto: Izrael u Novalji
1/9
06.08.2011.
u 20:00

Reviju su nosile poznate hrvatske manekenke i manekeni među kojima i Kristina Lumbar, Petra Labora i Ivana Paris te Dino Bubičić, a posebnu atrakciju izazvao je namanji i najslađi maneken među njima.

Modnom revijom izraelske modne marke “Fox Industry” sinoć je u klubu Papaya na Zrću završio predzadnji dan festivala "Čarolija ljeta – Izrael u Novalji". Reviju su nosile poznate hrvatske manekenke i manekeni među kojima i Kristina Lumbar, Petra Labora i Ivana Paris te Dino Bubičić, a posebna atrakcija bio je namanji i najslađi maneken među njima - sedmomjesečni sin Ivane i Dina Bubičić, Leonid.

Manekenski par upoznao se prije dvije godine u reality showu "Farma", a u studenom prošle godine svoju su ljubav okrunili brakom.

Festival koji je zajednički projekt Veleposlanstva Izraela u RH i Grada Novalje u jedanaest je dana okupio velik broj umjetnika i ljubitelja izraelske kulture i tradicije, ali i velik broj posjetitelja koji su ovo ljeto na Novalji proveli u dvije države kupajući se u Jadranskom moru, ali uživajući u mirisima, okusima i ritmovima Izraela.

Festival "Čarolija ljeta- Izrael u Novalji" zatvara se danas koncertom trenutno najpoznatijeg i najboljeg DJ dvojca u svijetu, Infected Mushrooms koji gostuju na novaljskom stadionu u sklopu Moon & Rocks festivala.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar patriot-2010
patriot-2010
09:51 07.08.2011.

Festival \"Čarolija ljeta - Izrael u Novalji\" je imao vrhunski program. Pratio sam druge medije. A večernji u 2 tjedna o festivalu ni slovo. Onda dođe akademik Bubičić i odmah dobije članak. Pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije