NA INSTAGRAMU

Sin Marije Husar Rimac krenuo u školu, ona mu posvetila emotivnu objavu: 'Naš đak prvak'

Foto: instagram
1/9
10.09.2021.
u 07:00

- Ivan nam je krenuo u školu! Naš đak prvak. Sretno sine i budi dobar i uzoran đak. Vole te mama i tata najviše na svijetu - napisala je ponosna mama uz fotografije, a dodala je i hashtagove 'mamina ljubav', 'ljubav moje ljubavi', 'zauvijek zahvalna' i 'hvala ti Bože'.

Pjevačica Marija Husar Rimac na svojem se Instagram profilu pohvalila s prvim danom škole svog sina. Naime, maleni Ivan je ove godine krenuo u prvi razred, a mama mu je ovom objavom poželjela sreću. "Ivan nam je krenuo u školu! Naš đak prvak. Sretno sine i budi dobar i uzoran đak. Vole te mama i tata najviše na svijetu", napisala je ponosna mama uz fotografije, a dodala je i hashtagove 'mamina ljubav', 'ljubav moje ljubavi', 'zauvijek zahvalna' i 'hvala ti Bože'. 

U komentarima su joj se javile i pjevačica Nina Badrić i Minea, bivša manekenka Ana Gruica Uglešić, kao i njezina sestra Ivana Husar Mlinac. Badrić je poželjela sreću 'malom ljepotanu', a koja je zaželjela sreću 'malom ljepotanu'. Minea mu je također zaželjela sreću. "Veliki dan", poručila mu je. 

Podsjetimo, pjevačica je sredinom kolovoza suprugu Vjeki zaželjela sretan rođendan, a to je obilježila i emotivnom objavom na društvenim mrežama. "Još uvijek sam jako zaljubljena i prolaze mi leptirići kad te vidim. Ti si moje sve i najbolji muž na svijetu.... U dobru i u zlu dok nas smrt ne rastavi... Sretan rođendan ljubavi moja", napisala je tada. Inače, par je u braku 12 godina. Marija i Vjeko osim sina Ivana imaju i sina Niku kojeg je pjevačica rodila u 46. godini. 

 

 

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvezdomor
09:14 10.09.2021.

prava žena i majka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije