Sinead O’Connor

Sinead O’Connor: Nije mi žao što sam objavila da se želim ubiti

Sinead O’Connor
Pixsell
17.09.2011.
u 17:30

Pjevačica je u teškoj depresiji otkako se rastala u travnju i opet se odala alkoholu.

Prijatelji Sinead O’Connor zvali su policiju kada su na njenom Twitteru pročitali kako se želi ubiti.– Voljela bih da sam sada mrtva. Nema nade. U svakom slučaju ako netko zna kako da se ubijem a da moja djeca to ne saznaju nek mi javi. Iako su svi mislili da si je pjevačica oduzela život, ona se danas javila na svom Twitter profilu.

- Nije mi žao što sam napisala. To je bio poziv u pomoć i primila sam pomoć tako da se sve skupa isplatilo. Ne sramim se što me nečiji postupci prema meni mogu natjerati da počnem razmišljati o samoubojstvu. Ista sam kao i svi drugi na ovom svijetu i slobodna sam reagirati na koji god način želim - kazala je Sinead O’Connor i  dodala da ju je na takvo razmišljanje ponukalo mišljenje drugih koji smatraju da je luda.

Podsjetimo, otkako se u travnju rastala u teškoj je depresiji i opet se odala alkoholu. Osim suicidalnih poruka preko ove društvene mreže tražila je i novog partnera, tada je napisala kako bi njen novi prijatelj trebao biti slijep da bi pomislio kako je lijepa. Nekada popularna pjevačica majka je četvero djece u dobi od 4 do 24 godine.

Ključne riječi

Komentara 25

GA
galicije
09:52 18.09.2011.

samo neka izabere pravi naćin suicida da je ne bi spasili kao ono slućajno_niko nema pravo da se mješa u tvoj život kao i želje_treba postati kladionićarska meta da vidimo kakv odnos bi bio?

AU
autoritet
22:02 17.09.2011.

Eto, trganje papine slike i nije joj donijelo sreću Isprazan, besmislen život nije lako živjeti

SC
scary
07:46 18.09.2011.

pitanje kako da se ubije bez da joj to djeca saznaju postavila je na twitteru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije