Povratak Monike Kravić

'Sinove tek moram pripremiti da će im mama biti na TV-u'

Monika Kravić Mamić
Foto: RTL televizija
1/2
11.01.2014.
u 12:27

Nova voditeljica “Extra magazina” kaže da će svoje mezimce Josipa i Jakova naviknuti na to da se osim na nju oslanjaju i na tatu, djeda i baku

Kada se Monika Kravić-Mamić prije pet i pol godina udala za sportskog menadžera Marija Mamića, posao televizisjke voditeljice stavila je na čekanje i posvetila se obitelji. Rodila je dva sina, Josipa i Jakova, te je završila preddiplomski studij na Fakultetu političkih znanosti. A sada je odlučila da je vrijeme za povratak na male ekrane.

Starija i opreznija

U drugoj polovici siječnja Monika će preuzeti voditeljsku palicu emisije “Extra magazin” umjesto Antonije Stupar Jurkin koja odlazi na rodiljski dopust.– Radujem se novom početku i tome što ću biti dio RTL-ove ekipe. Tko god počne raditi na televiziji, shvati da je televizija zarazna – kaže Monika.

O povratku na posao razmišljala je neko vrijeme i vjeruje da je donijela ispravnu odluku.

– Koliko god da je odluka sazrijevala ili ne, došla je u pravom trenutku. U ovih pet godina bavila sam se nekim drugim stvarima i mislim da mi je to dobro došlo. Bavila sam se sobom, svojom djecom i drago mi je da je na kraju sve ispalo dobro – iskreno će Monika.

Osjeća laganu tremu, ali vjeruje da će joj iskustvo, kao i to što je sada nešto starija, a time i opreznija, dobro doći. Petogodišnjem sinu Josipu još nije rekla da će se od sada pojavljivati na televiziji.

– Stariji sin me nikad nije vidio na televiziji. Pripremit ću ga na to da imam dodatnu obavezu i da više nisam samo ja tu te da ima i tatu, djeda i baku. Josip je već velik i shvatit će to, a Jakovu će situacija biti normalna jer je još mali i neće ni znati za drugo – kaže voditeljica.

Kao majka, priznaje iskreno, imala je i dobrih i loših dana, no sretna je dok gleda svoju djecu kako rastu.

Kuća nije trpjela

– Nekad je super, prekrasno i divno, a nekad je malo teže. Ali veliki je plus kada vidim da su mi djeca sretna i da sam ja uz njih. Bilo mi je lijepo biti s njima 24 sata dnevno, ali sam to vrijeme iskoristila i za sebe. Vratila sam se na fakultet, ali sam se bavila i dječicom i mužem. Kuća nije trpjela! – kaže smijući se Monika.

Za Marija, sina Zdravka Mamića, udala se u lipnju 2008., nakon godinu dana veze, a šest mjeseci kasnije dobili su prvo dijete.

>>Monika Kravić Mamić: 'Vraćam se na male ekrane'

Ključne riječi

Komentara 1

FI
fiorano
16:37 11.01.2014.

Jad i bijeda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije