Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobre vijesti

Sinovi Britney Spears spremni su popraviti odnos s majkom: 'To je bio korak u pravom smjeru'

Britney Spears
Foto: Instagram
1/11
28.06.2024.
u 22:30

Britney je majka dvojice dječaka koje je dobila s Kevinom Federlineom (46), a njegov odvjetnik sada je otkrio da su se dječaci spremni pomiriti sa svojom majkom. Odvjetnik Mark Vincent Kaplan potvrdio je da su Sean Preston (18) i Jayden James (17) telefonski razgovarali s majkom.

Iza glazbenice Britney Spears (42) nekoliko je burnih godina, no cijelo to vrijeme ona se više ne nalazi u skrbništvu te je polako rješavala probleme iz prošlosti. No, sada se čini kako i jedan od onih koji su je najviše mučili kreće na bolje. Naime, Britney je majka dvojice dječaka koje je dobila s Kevinom Federlineom (46), a njegov odvjetnik sada je otkrio da su se dječaci spremni pomiriti sa svojom majkom. Odvjetnik Mark Vincent Kaplan potvrdio je da su Sean Preston (18) i Jayden James (17) telefonski razgovarali s majkom.

- Očito je da je pomirenje, ponovno ujedinjenje, donekle složeno i može biti proces koji će potrajati neko vrijeme. Telefonski poziv bio je dobar znak i korak u pravom smjeru, ali to je proces za koji je potrebno više od samog telefonskog poziva - rekao je odvjetnik za Page Six. Bivši suprug Spears podržava odnos sinova s majkom, ali demantirao je tvrdnje da je pjevačica za Majčin dan odletjela na Havaje i s njima se sastala. Inače, Sean i Jayden žive na Havajima sa svojim ocem koji ima skrbništvo nad njima, a preselili su se prošle godine uz dopuštenje majke.

Jayden je prije dvije godine u jednom intervjuu otkrio kako on i njegov brat imaju narušen odnos s majkom te da je ne žele vidjeti zbog provokativnog sadržaja na društvenim mrežama. 
- Samo želim da joj psihički bude bolje. Kad joj bude bolje, stvarno je želim ponovno vidjeti - rekao je tada i dodao da će za to biti potrebno puno vremena i truda.

Podsjećamo, Kevin i Britney rastali su se 2007. godine nakon dvije godine braka i njezin odnos s dečkima bio je napet godinama. 
Iza Britney je niz suđenja te borba za slobodu koja je okončana u travnju ove godine kada se na sudu našla sa svojim ocem Jamesom P. Spearsom te su tada uspjeli riješiti pravne nesuglasice oko plaćanja njegovih odvjetničkih troškova i upravljanja njezinim financijama. Starateljstvo nad njom započelo je 2008. godine nakon niza Britneyinih javnih slomova, a prekinuto je 2021. godine. Njezin otac je za to vrijeme bio jedan od njezinih skrbnika, a tražio je više od dva milijuna dolara za troškove nekoliko odvjetničkih ureda koje je angažirao. 

GALERIJA Ovo su hrvatske wagsice

Britney Spears
1/61

Inače, pjevačica je 2021. godine molila sud da raskine pravni aranžman koji je od 2008. godine regulirao njezin osobni život i imovinu vrijednu 60 milijuna dolara. Nitko od uključenih u skrbništvo se nije tada usprotivio zahtjevu za njegovo okončanje. Obožavatelji su se tada ispred suda veselili zbog ove odluke te su otpjevali njezin hit 'Stronger'.

Skrbništvo je uspostavio i nadzirao njezin otac nakon što je pretrpjela javni psihički slom i bila podvrgnuta liječenju za mentalne probleme čiji detalji nisu objavljeni. U emotivnom svjedočenju koje je prethodilo otkrila je privatne muke kroz koje je godinama prolazila, Spears je dobila veliku podršku javnosti te je angažirala novog odvjetnika koji je agresivno krenuo u ukidanje ograničenja. Tada je na sudu izjavila da je traumatizirana i da želi svoj "život natrag" što je prije moguće. Interes za slučaj tada su potaknuli i dokumentarni filmovi i pokret #FreeBritney koji su pokrenuli obožavatelji.

VIDEO Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije