Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Sjećate li ga se? Skinuo je 45 kg i svi se dive njegovom uspjehu, a u showu je pronašao i djevojku

Foto: RTL
1/6
03.09.2023.
u 09:00

Ivan Krolo je pronašao i ljubav u showu. Romansa s producenticom Ivanom Šimac krenula je nedugo nakon završetka snimanja 'Života na vagi'.

Splićanin Ivan Krolo pobijedio je u prvoj sezoni showa 'Život na vagi' no nakon toga nije se pretjerano trudio biti u fokusu pažnje javnosti. Objave na društvenim mrežama se rijetke, ali kada se odluči javiti gledatelji showa uvijek budu nanovo iznenađeni kako odlično izgleda. U show je ušao s 130 kilograma, a uspio je izgubiti čak 45 kilograma. Od tada do danas prošlo je šest godina, a on i dalje marljivo radi na svom izgledu.

Vodi aktivan život, postao je trener, promijenio je prehrambene navike, a sada je progovorio i o nekim detaljima iz svog privatnog života. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Krolo (@krolourutu)

 

"Radim kao trener tenisa, nedavno sam dobio ponudu da se pridružim drugom klubu. Vidjet ćemo što će biti od toga. Tenis stvarno jako volim. Počeo sam prvo s ocem, trenirao sam četiri do pet godina i kada sam bio dijete, svašta me zanimalo pa sam promijenio sto sportova, čak i ragbi. Do 18, 19 godine i tu sam čak igrao za kadetsku juniorsku reprezentaciju. To mi je razdoblje koje mi je najdraže pamtiti i tad sam bio najsretniji", rekao je za RTL.hr Ivan koji se uspio vratiti na pravi put uz pomoć showa "Život na vagi". 
Podijelio je i što danas misli o sudjelovanju u ovom showu. 

Foto: RTL/Screenshot

"U 'Životu na vagi' mi je bilo super, volim disciplinu i raspored. Treniranje mi nije bio problem, to mi je bio gušt iako sam imao problema s anksioznosti pa mi je taj show pomogao da se opustim. Da ne razmišljam o glupostima i da se predam treningu. Potpuno sam bio opušten, da mogu ponoviti, ponovio bih opet. Bilo je teških trenutaka, znao bih se izolirati, pogotovo prvih nekoliko tjedana dok se nisam posložio u glavi, a kasnije je sve išlo. Moraš se dati u to, početi vjerovati sebi", kazao je. 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Ivan je pronašao i ljubav u showu. Romansa s producenticom Ivanom Šimac krenula je nedugo nakon završetka snimanja showa. 

"Ne samo da sam uspio smršavjeti nego sam uspio pronaći i djevojku. Prvi dan kad me nazvala, imao sam osjećaj da će to biti to", priznao je. Odlučio joj se javiti tek kad je sve završilo. 

VIDEO Omiljeni TV kuhar Melkior Bašić otkrio Nevenu Ciganoviću zanimljive detalje o svojem životu

 

Komentara 3

MA
marli
09:50 03.09.2023.

Znam samo da ga svako malo mnogi viđaju da autom divlja po cesti dok ne dođe do tragedije. Mnogi su skinuli skoro duplo više od njega i ne znam što si je ovaj umislio i zašto ga se toliko spominje.

LO
loraxy
09:54 03.09.2023.

Tko je taj i gdje nam je Čapo ?

JA
jamesd
17:01 03.09.2023.

Moja susjeda je skinula 65 kg. A otkud vam ovaj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije