Sjećate li je se?

Petra Kovačević imala je nekoliko hitova, a onda nestala sa scene i u tajnosti je postala mama

Foto: Borna Filić/PIXSELL/Ilustracija
1/39
12.03.2024.
u 14:01

"Ajmo plesat", "Buka, galama", "Kad se obogatim", "Nije katastrofa" pjesme su koje su proslavile Petru Kovačević, a nedugo nakon njih nestala je sa scene

"Ajmo plesat", "Buka, galama", "Kad se obogatim", "Nije katastrofa" pjesme su koje je početkom prošlog desetljeća objavila pjevačica Petra Kovačević (29) i koje su brzo postale popularne i jako slušane, a ona jako tražena. No Petra se nakon samo nekoliko objavljenih pjesama povukla sa scene, a njezina medijska šutnja trajala je sedam godina. Naime, prošle godine, Petra je zs Story otkrila gdje je nestala te što radi. Pjevačica iz Novalje u međuvremenu se posvetila obitelji.

– Jako me veseli da i nakon toliko godina postoje ljudi koji su mi podrška, moji fanovi. Ja nisam nestala, njih potražite na popisu nestalih. I dalje živim glazbu, pišem pjesme, pjevam, ali sam sve malo ostavila po strani jer su mi prioriteti u posljednjih nekoliko godina bili drukčiji. Mogu vam otkriti da sam postala majka i ostvarila sam si san da kupim kuću u gradiću u Zagorju. Trenutačno nisam u ljubavnoj vezi – otkrila je Petra  kazala da se i dalje bavi glazbom. dotaknula se i teme povratka na glazbenu scenu.

 

– Imam neke želje i planove i uvijek ću se nekim dijelom baviti glazbom. Na koji način, to još ne znam. Glazba nikad nije nestala iz mog života, ona je ta koja mi pomaže kad sam tužna i sretna. Ako se vratim, čut će se sigurno buka i galama – istaknula je. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, pjevačica je snimila i duet, a pjesma je izašla 2016. godine. Riječ je o "Limunadi", a nakon toga je najavila novu pjesmu, koja nikada nije objavljena, jer su se njoj, kako kaže, promijenili prioriteti u životu.

VIDEO Severini usred koncerta pukle hlače, pogledajte kako je to riješila

 

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mikimouse12
14:27 12.03.2024.

Nikad cuo ni jedan niti za ovu. Ali na slici odlicno izgleda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije