SKANDALOZNA BIVŠA MISICA

Sjećate li se Aleksandre Grdić? Dečko joj je pretukao oca, a sada živi povučenim obiteljskim životom

Aleksandra Grdić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/20
18.07.2024.
u 21:30

Aleksandra Grdić svojevremeno je žarila i palila estradnom scenom, slovila je opasnu curu, a brojni skandali su obilježili njezin život

Prije točno 21 godinu Aleksandra Grdić dobila je titulu Miss Hrvatske, a taj joj je događaj definitivno promijenio život. Ova crnka bila je jedna od najpopularnijih manekenki na domaćoj sceni te je mamila uzdahe i muškaraca i žena. Sudjelovala je u raznim reality showovima, a na Novoj TV imala je i svoj koji se zvao "Apsolutno Aleks". 

Prozvali su je hrvatskom seks-bombom, a ona bi potpirila vatru provokativnim modnim odabirom. Na sceni se ipak nije zadržala dugo, unatoč TV angažmanima i uspjesima na modnim pistama. Odlučila je iz korijena promijeniti svoj život te se posvetiti obitelji.
Danas zanosna crnka ima 43 godine, majka je troje djece i živi povučenim životom - daleko od očiju javnosti. Istinski uživa u mirnom životu u rodnoj Virovitici, posvetila se obitelji - partneru Marku Šijakoviću i djeci. Ne da više ne tulumari sa slavnima po raznim klubovima, nego su rijetki trenuci kada je uopće vidimo u javnosti. Školska kolegica ju je krajem prošle godine ulovila u dućanu dok je išla u nabavku namirnica. Spletom okolnosti tako smo saznali kako Aleksandra izgleda danas. Dame su obje stajale uz kolica puna namirnica te je ispod objave napisala: "To je ta generacija kad imaš late night date sa školskom iz razreda u 21 h." 
U ležernom izdanju kosu je svezala u messy punđu te je odjenula crnu jaknu i bijeli džemper, a zajedno su se fotografirale s palcem gore i vidno dobro raspoložene. 

Aleksandra se odlučila za miran život nakon što je u kratkom roku ostala bez oca i članova bliže obitelji. Kuću u kojoj živi u Virovitici naslijedila je od bake i djeda, a navodno živi skromno i prima dječji doplatak. - Znam da me većina pamti po drugačijem načinu života. Moja tri anđela dovoljan su razlog da više ne mislim na svijetla modnih reflektora i shootinge - rekla je za 24sata i dodala: - Kad postaneš majka stvari se bitno izokrenu.

 

Aleksandra Grdić
1/10

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Oprostila se od modnih revija i snimanja editorijala te je poznato da je ostala u kontaktu samo s bivšom kolegicom manekenkom Jelenom Orešković koja je prošle godine rekla kako su njih dvije redovito u kontaktu. – Mislim uvijek kad se piše gdje je netko nestao kao da je ne znam što, ali jednostavno ljudi imaju pravo promijeniti prioritete. Upravo to se i njoj dogodilo, nema ništa mistično iza njenog nestanka, to vam je sazrijevanje, ja bih rekla. Aleks je danas super! Danas su nam teme uglavnom djeca. Aleksandra se posvetila obiteljskom i majčinskom životu. Ima krasnu i uspješnu djecu koja se bave sportom, osvajaju medalje iz različitih disciplina – ispričala je Orešković za Dnevno.hr.

Javnost ju je imala priliku gledati u kontroverznom srpskom showu ''Parovi'' gdje nije dugo izdržala, iz showa je izašla jer joj je nedostajao sadašnji suprug s kojim je tada bila u vezi. Bila je prva domaća misica koja je pozirala za Playboy i to dva puta – prvi put nakon što je postala Miss Hrvatske te tri godine poslije nakon što je povećala grudi kod estetskoga kirurga. Za nju su se u tim vremenima vezali razni skandali, primjerice 33-godišnji virovitički poduzetnik Zlatko Škvarić 2006. godine, inače njezin bivši dečko, palicom za bejzbol pretukao je Aleksandrina oca Željka, koji je u brutalnom napadu zadobio trostruku frakturu lubanje. Aleksandra je tada ispričala kako su Zlatko i ona bili na roštilju kod njezine tete te kako je on odjednom ''podivljao i počeo udarati sve redom''. Majka je pozvala policiju, a Aleks je pokušala zaštititi psa i tetu. Zlatko je tada navodno na njezine roditelje bio ljutit jer su nagovarali Aleksandru da prekine sedmogodišnju vezu s njim.

 

Aleksandra Grdić
1/6

 

Podsjetimo, njezin život obilježen je skandalima pa se nerijetko za Aleksandru moglo čuti da ide stopama svjetski poznate kolegice Kate Moss. Aleksandru i dandanas pamte po ''aferi Praxiten'' zbog koje je u javnosti nosila još jednu titulu Miss Praxiten. Ranije je u medije dospjela zbog posjedovanja Praxitena, za koje, naravno, nije imala recept – zbog čega je bila zločesta cura domaće javne scene. Bivša manekenka je, naime, u kratkom roku ostala bez najmilijih članova obitelji. Preminuo joj je otac, a nakon njega i još neki bliski rođaci.

 

 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije