Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz ljubav je na selu

Sjećate li se Daria? Nikad prije showa nije imao djevojku, a sada se oženio

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/6
19.10.2023.
u 20:30

Dario Gašparić sudjelovao je u showu 'Ljubav je na selu', no tamo nije uspio pronaći srodnu dušu, ali to se sada promijenilo. Oženio se za odabranicu Anu s kojom je dobio i bebu 2020. godine.

Farmer Dario Gašparić i njegova odabranica Ana izrekli su sudbonosno 'da' u župnoj crkvi sv. Petra i Pavla u Svetom Petru Čvrstecu. Među uzvanicima bili su članovi njihove obitelji i prijatelji, piše prigorski.hr. Mladenci su imali svadbenu svečanost u Tremu nakon vjenčanja. Fotografije možete pogledati OVDJE. 

Ana je isto tako bila u jednom RTL-ovom showu, točnije u 'Večeri za 5', a otkrila je i da se ona prva javila Gašpariću i da su otišli na kavu te da je to bila ljubav na prvi pogled. 

Farmera Darija Gašparića upoznali smo 2018. godine u RTL-ovom showu "Ljubav je na selu" u koji se prijavio kako bi upoznao ženu koja bi mu bila oslonac i potpora. Priznao je tada pred tv kamerama kako je sramežljiv kada su djevojke u pitanju i otkrio je kako nikada nije bio u vezi. Dario ima veliko imanje na kojem uzgaja krave, koze i konje a kada ne radi voli dobro zafeštati s prijateljima i zasvirati harmoniku.

 

U showu nije pronašao osobu s kojom bi podijelio budućnost ali zahvaljujući sudjelovanju u "Ljubav je na selu" stekao je brojne simpatije i jedna od njih pretvorila se i u ljubav. Upoznao je nakon showa djevojku Anu Pahl i ubrzo su se zaručili, 2019. godine. Nakon toga Ana je na društvenim mrežama otkrila i kako čekaju prinovu i radosno je podijelila kako se radi o dječaku. Sina su dobili 2020. godine.

GALERIJA Pogledajte kako su se Marko Grubnić i Vlatka Pokos zabavljali na otvorenju sezone kluba Hemingway 2009. godine

1/24

Kako tvrdi RTL, ovaj show dosad je zaslužan za sedam sretnih brakova, a iz veza i brakova parova koje je spojio show, rodilo se 13 djece, a jedno je na putu. Prvi par koji je pronašao ljubav zahvaljujući ovom showu bili su Mato Smolčić iz Ratkovca i Nikolina Trgovac iz Svete Jane. Nikolina kaže kako je znala da je Mato čovjek njezina života čim ga je ugledala na TV-u. Nakon sedam mjeseci poznanstva uslijedila je svadba, a par je u braku dobio i dvoje djece.

VIDEO Andrijana je bila najveća Tošina ljubav, a liječnici su joj zabranili da ide na njegov grob

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije