KAKVA TRANSFORMACIJA

Sjećate li se glavnog glumca iz serije 'Mike i Molly'? Izgubio je 78 kg i teško ga je prepoznati

Foto: Youtube Screenshot
1/10
03.08.2024.
u 15:20

Glumac Billy Gardell (54) je nedavno gostujući u jednoj televizijskoj emisiji rekao kako je tijekom pandemije koronavirusa shvatio kako mora poduzeti ozbiljne korake u vezi svog zdravlja

Glumac Billy Gardell, gledateljima je najpoznatiji po ulozi Mikea u humorističnoj seriji "Mike i Molly", dugo vremena je vodio borbu s viškom kilograma i u nedavnim pojavljivanjima u televizijskim emisijama sve je iznenadio svojim novim i neprepoznatljivim izgledom. Ovaj 54-godišnjak izgubio je 78 kilograma i to zahvaljujući kirurškom liječenju pretilosti, poznatom i kao barijatrijska kirurgija.  Ova vrsta kirurškog zahvata namijenjena je smanjenju rizika od ozbiljnih komplikacija pretilosti, poput srčanih bolesti, dijabetesa tipa 2, visokog krvnog tlaka i drugih zdravstvenih problema.

Glumac je nedavno gostujući u jednoj televizijskoj emisiji rekao kako je tijekom pandemije koronavirusa shvatio kako mora poduzeti ozbiljne korake u vezi svog zdravlja. -  Posljednje tri godine morao sam napraviti neke promjene. Imao sam mnogo opasnih popratnih bolesti koje su mogle dovesti do lošijih ishoda u slučaju da sam se zarazio koronavirusom. Na mom popisu bilo je svega od dijabetesa 2 do astme - ispričao je u jednoj televizijskoj emisiji.  Odlučio je zato 2021. godine otići na barijatrijsku operaciju.

- Kada sam se probudio nakon operacije zapitao sam se: 'O, Bože, što sam učinio?'. Ali onda počnete vidjeti napredak i počnete vidjeti kako se vaše tijelo mijenja i postaje zdravije - ispričao je Billy. Ova operacija mu je, kaže promijenila život.  - Tako sam zahvalan. Lijepo je ne morati duboko disati prije nego što zavežem cipele. Toliko sam bio velik da me boljelo dok sam vježbao. Zatim sam dobio dijabetes, uzimao sam lijekove, a onda sam rekao: 'Zar stvarno želim cijeli život biti na lijekovima'. Operacija me spasila - izjavio je.

GALERIJA Huljić, Kutlić, Jelusić...Pogledajte koje su sve slavne osobe bile na svadbi Matije Cveka

1/65

Rekao je kako je dosljednost važna u procesu mršavljenja i svjestan je kako mora biti discipliniran ako želi zadržati ovakav izgled. Ispričao je kako je u jednoj od svojih najtežih faza imao 170 kilograma, a sada je došao do kilaže od 92 kilograma.  - Što god radite, morate biti dosljedni. To je trik. Način na koji sam ja to napravio bila je barijatrijska kirurgija. I kažem ljudima koji me pitaju o tome, vrlo sam otvoren u vezi s tim. Ova operacija nije rješenje za sve, ali pomaže da izgubite kilograme koji će se vratiti ako se ne radite na sebi. Nemojte odustati, posvetite se sebi i budite dosljedni, to je ključ - objasnio je glumac. 

VIDEO Petra iz 'Braka na prvu' otvorila dušu i otkrila pozadinu prekida te koliko je stvarno kg skinula

Komentara 2

Avatar marlony
marlony
19:03 03.08.2024.

Jedna od najgorih serija svih vremena

TM
trade_mark
16:36 03.08.2024.

sjećate li se glav... luka modrić: nesjećamse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije