izgleda potpuno drukčije

Sjećate li se Ksene ratnice? Zbog aktivizma je završila u pritvoru, a danas se rijetko pojavljuje u javnosti

Foto: Profimedia
1/10
11.11.2022.
u 07:45

Lucy su mnogi pamtili po dugoj, tamnoj kosi koja je bila njezin zaštitni znak, no sada je kosu ošišala i posvijetlila no i dalje se može pohvaliti mladolikim izgledom što potvrđuju i fotografije koje dijeli na društvenim mrežama.

Glumica Lucy Lawless (54) proslavila se kao mnogima omiljena junakinja u seriji ''Ksena- princeza ratnica'' čija se zadnja epizoda emitirala prije 21 godinu. Iako se nastavila baviti glumom, Lucy će uvijek biti zapamćena kao Ksena, a u javnosti se ne pojavljuje često.

Lucy su mnogi pamtili po dugoj, tamnoj kosi koja je bila njezin zaštitni znak, no sada je kosu ošišala i posvijetlila no i dalje se može pohvaliti mladolikim izgledom što potvrđuju i fotografije koje dijeli na društvenim mrežama.

Inače, Lawless je u sretnom braku s producentom Robertom Tapertom s kojima ima kćer i sina. Također, unazad nekoliko godina posvetila se aktivizmu i borbi za zaštitu okoliša, a zbog toga je 2012. godine završila u pritvoru nakon što je provalila u brod kako bi spriječila bušenje nafte.

Prošle godine nakon dugo vremena Lucy se ponovno našla na istom projektu s kolegicom Renee O'Connor koja je također glumila u popularnoj seriji, a utjelovila je Gabrielle. Riječ je o novoj sezoni serije ''My life is Murder'' koja se snimala na Novom Zelandu.

Lawless igra umirovljenu detektivku Alex Crowe koja se vraća na posao kako bi istražila slučaj u kojem je lik žene koju tumači Renne pronađena mrtva. Lucy i Renee ostale su bliske prijateljice i nakon snimanja serije koja se prikazivala od 1995. do 2001. godine i koja je zahvaljujući njihovim likovima postala kultna serija.

- Mi smo zbilja povezane i Lucy mi je poput sestre. Iznimno je talentirana glumica i uvijek se trudi dati sve od sebe, a naša povezanost s godinama je samo bila još snažnija - izjavila je Renee 2017. godine u intervju za Fox News.

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena: Tek je nedavno napravila prve samostalne korake u sedam godina, a s multiplom se bori od 2012.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije