odbila je ružu

Sjećate li se nje? Maja je zbog ovog napustila show 'Gospodin Savršeni', a sada je otkrila veliku novost u životu

Foto: RTL
1/4
02.07.2021.
u 15:30

Inače, Maja je u svojoj sezoni odlučila samovoljno napustiti show. Za Mijom Matićem nije dugo patila, jer je otkrila kako je zaručena, da se planira uskoro vjenčati, te da bi brzo mogla izabarati i datum.

Jedna od kandidatkinja druge sezone showa 'Gospodin Savršeni', Maja Đukanović se zaručila. Maja je otkrila da se planira uskoro vjenčati, te da bi brzo mogla izabrati i datum. 

"Jesam, zaručena sam. Nema slike jer je to sada tako kao in. Rukice i prsten slikati. A moj zaručnik voli malo više društvene mreže od mene" kazala je Maja za RTL. Zaručnika je do svadbe odlučila držati u tajnosti. Inače, Maja je u svojoj sezoni odlučila samovoljno napustiti show. 

- Nemam sreće ni u kocki, a ni u ljubavi. Ja nemam energije za propale slučajeve, ja ne mogu slušati alapače da dođem do njega. Do kada ćeš izbjegavati razgovor sa mnom. I Bog mi se smije, sve se okrenulo protiv mene - kazala je maja prije ceremonije ruža, a kada ju je Mijo prozvao među prvima odlučila je da ružu neće prihvatiti.

- Izvini ne mogu uzeti ružu! Ne mogu, a sviđaš mi se jako. Ja sam došla zavesti momka i ispunila sam svoj zadatak, ali ti nisi svoj, priznala je Sarajka i otišla, a svi su ostali neugodno iznenađeni. Gospodin Savršeni je pokušao smiriti situaciju i nagovoriti je da ostane, no Maja je kazala kako je već donijela čvrstu odluku koju neće promijeniti.

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije