Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi posao

Sjećate se Claudije Beni? Nećete vjerovati čime se danas bavi bivša teen zvijezda

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
01.12.2018.
u 15:42

Claudija Beni ima novi posao. I čini se da u njemu doista uživa.

Velika teen zvijezda Claudia Beni devedesetih je žarila i palila domaćom scenom kao članica grupe Teens. Okušala se i u solo vodama pa je tako 2003. godine Hrvatsku predstavljala na Eurosongu, no život pod svjetlima reflektora nije joj godio.

Nakon hita 'Više nisam tvoja' povukla se Claudia iz javnog života i ostvarila na privatnom planu. Postala je majka dviju blizanki, a sada je pronašla i novi posao. 

Na Facebooku je osvanula fotografija na kojoj Claudia sa smiješkom pozira pored aparata za kavu. Naime, bivša pjevačka zvijezda trenutno prodaje kave u jednoj specijaliziranoj trgovini u Matuljima.

Ipak, od mikrofona nije u potpunosti odustala tako od 2013. godine povremeno nastupa s grupom Koktelsi. Prije zaposlenja u prodavaonici kave, Klaudija je radila u jednom opatijskom frizerskom salonu. 

Pogledajte i gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih. 

Ključne riječi

Komentara 7

BE
beitsche
17:16 01.12.2018.

Vec drugi put gotovo isti tekst u roku od mjesec dana...Bravo

SO
Sos
22:58 01.12.2018.

Jvala bogu da nisam bolestan da vodim brigu o tudjim zivotima

SA
samoborka
16:01 01.12.2018.

Simpa i zgodna cura. Jedino,cijenjeni,veleuceni novinari..na pocetku teksta pisete Claudia,a na kraju Klaudija. Znam da vam se mozda pripisa,prikaka ili vam pocne turska sapunjara u tijeku pisanja clanka..ali,omakne li vam se tu i tamo da mozda procitate svoje uratke prije nego ih objavite?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije