opet odmara

Skupila preko 15.000 lajkova! Maja Šuput pozirala u badiću i s čašom u ruci: 'Nakon luđačkog vikenda'

Foto: Instagram screenshot
1/9
28.06.2021.
u 10:40

Name, sa suprugom i bebom, malenim Bloomom otišla je na odmor u Šibenik, a to je potvrdila i na društvenim mrežama.

Pjevačica Maja Šuput krenula je raditi punom parom, no ubrzo je ponovno morala uzeti predah. Name, sa suprugom i bebom, malenim Bloomom otišla je na odmor u Šibenik, a to je potvrdila i na društvenim mrežama.

Objavila je fotku u kojoj pozira u dvodijelnom badiću zanimljivog kroja, dok je u ruci držala čašu. 

Foto: Instagram

"Nakon luđačkog vikenda treba se malo odmoriti" napisala je Maja, kratko, uz fotku koju je već lajkalo preko 15.000 ljudi. 
Nedavno je na Instagramu podijelila fotografiju malenog Blooma s plaže. U opis je napisala zanimljivo pitanje. "Curke, je l' netko za kupanac?, napisala je, a komentari njezinih pratitelja puni su oduševljenja njegovom slatkoćom i razgovora o tome kome maleni više sliči.

Podsjetimo i da je Šuput malenog Blooma rodila prije samo tri mjeseca te je već vratila svoju liniju. Također, pjevačica se vratila i poslovnim obavezama, a maleni je već postao prava zvijezda društvenih mreža.

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
11:17 28.06.2021.

Tu smo informaciju tražili! Hvala!!

BI
Biouskoli91
13:13 28.06.2021.

Ma samo ti odmaraj... znamo da si se umorila kopajuci krumpir!

BU
burza
12:16 28.06.2021.

Jel platila racun za vodu jer joj prijeti ovrha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije