PONOSNA MAMA

Slavlje u obitelji oskarovke, stigla prva bebica

Emma i Dave
Foto: Profimedia
1/6
26.03.2021.
u 18:50

Britanska glumica koja je Oscar dobila za glavnu žensku ulogu u filmu "La La Land"  i njen suprug Dave McCary upoznali su se kad je ona bila domaćin showa 'Saturday Night Live" 2016. godine, a on je režirao snimljenu skicu za epizodu.

Oskarovka Emma Stone postala je mama: Kako pišu američki mediji, glumica je rodila 13. ožujka, a još uvijek nije poznato radi li se o dječaku ili djevojčici. 

Britanska glumica koja je Oscar dobila za glavnu žensku ulogu u filmu "La La Land"  i njen suprug Dave McCary upoznali su se kad je ona bila domaćin showa 'Saturday Night Live" 2016. godine, a on je režirao snimljenu skicu za epizodu. Prilično su dugo držali svoju vezu u tajnosti dok nisu izašli u javnost zajedničkim dolaskom na dodjelu nagrada Screen Actors Guild 2019. godine

Dave je zaprosio u prosincu 2019. ,a zaruke su objavili na društvenim mrežama. Emma je izgledala prilično ponosno, pokazujući ogroman kamen, a Dave je svoju objavu naslovio jednostavnim emojijem s dvostrukim srcem.

Vjenčali su se u rujnu prošle godine na privatnoj svečanosti. 

Najbolji trenuci s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
19:13 26.03.2021.

cestitam...odlicna glumica...odlicna u filmu Covek ptica sa odlicnim Kitonom i uvek fantasticnim Nortonom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije