Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantična večera

Slavlje u obitelji violončelista: 'Sretna četvrta godišnjica braka dušo'

Foto: Instagram
1/6
10.07.2021.
u 23:30

Violončelist Luka Šulić i njegova supruga Tamara proslavili su 4. godišnjicu braka

Violončelist Luka Šulić i njegova supruga Tamara proslavili su 4. godišnjicu braka. Luka je suprugu iznenadio romantičnom večerom, a na Instagram storyju objavio je fotografiju uz opis: 'Sretna četvrta godišnjica braka dušo', te je dodao emotikone srca i prstena uz hashtag 'gladan par'.

Foto: Instagram/ lukasulicworld

Par se zaručio na Novom Zelandu, a vjenčali su se 2017. godine što je Luka tada objavio na svom Instagram profilu. Za njihovu vezu otkrilo se 2015. godine kada su zajedno uživali na koncertu Massima Savića u Mariboru. Na vjenčanju je Tamara već bila trudna s njihovim prvim djetetom, sinčićem Valom, a godinu i pol nakon dobili su kćer Hanu.

Obitelj je u ožujku ove godine postala bogatija za još jednog člana kada je Tamara u njihovom obiteljskom domu rodila sina Lea, a ova peteročlana obitelj trenutno uživa u godišnjem odmoru na našoj obali.

 

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Mama
09:25 11.07.2021.

sretno obitelji!!

DU
Deleted user
07:37 11.07.2021.

Bravo Luka 👏👏👏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije