KATY PERRY

Slavna američka pjevačica koja je prošle godine šetala Stradunom sada je pod istragom

Foto: Dave Starbuck/DPA/PIXSELL
1/13
14.08.2024.
u 13:00

Katy Perry snimila je novi spot, a ono što nije očekivala jest da će se provesti istraga, s obzirom na to da nije prijavila snimanje na Balearskim otocima.

Američka pop pjevačica Katy Perry prije nekoliko dana objavila je novu pjesmu imena "Lifetimes", a za nju je snimila i spot. Kako piše El Pais, upravo je zbog tog spota, koji je snimila na Balearskim otocima, Katy sada pod istragom... Naime, odjel za okoliš regionalne vlade Baleara otvorio je istragu zato što Katy i njezin produkcijski tim nisu tražili odobrenje, odnosno dozvole za snimanje spota. Isto tako, istražuju i jesu li tijekom snimanja oštetili zaštićene dine na otočiću  S‘Espalmadoru. U spotu se može vidjeti Katy koja pleše na različitim lokacijama, a jedna od njih je područje omeđeno užadi što pokazuje da je to isto područje zabranjeno.

Kako piše na turističkoj web stranici Baleara, dine Esplamadora su najbolje očuvani sustav dina na otocima te imaju veliku ekološku vrijednost. Odjel je istaknuo i da njihove radnje ne predstavljaju zločin protiv okoliša, nego povredu jer se snimanje videa i fotoreportaža može odobriti uz zahtjev.

Osim toga, američka pjevačica je nedavno objavila i video spot za pjesmu "Woman‘s World" koji se brojnima nije svidio. Poručili su pjevačici kako pjesma i video imaju zbunjujuću poruku i "pretjerano seksualiziran ton". U spotu se pojavio i kontroverzni producent Dr. Luke, kojeg je ranije Kesha optužila za fizičko, seksualno i emocionalno zlostavljanje, što su brojni kritizirali. Međutim, pjevačica je rekla kako je video sarkastičan i satiričan.

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Katy Perry i Orlando Bloom snimljeni na Stradunu

1/19

 

Podsjetimo, Katy se nedavno pojavila tijekom snimanja showa  "American Idol". Naime, Katy je pukao metalni top koji je nosila. - Top mora ostati na meni. Ako se ne popravi, gledatelji će dobiti više nego što su očekivali - prokomentirala je u tom trenutku, a to se može čuti i na snimci koju je podijelila na Instagramu. Jedan od članova žirija, Luke Bryan, također joj je pokušao pomoći, ali je ubrzo odustao. Potom se našalio s Lionelom Richiejem kako će im sada biti veća gledanost.  Na kraju snimke vidi se kako se pjevačica sakrila ispod stola, a zatim je prekrila grudi jastukom. Perry je već ranije u ovoj emisiji imala problem s garderobom. Naime, u 2022. godini Perry je zapjevala svoju pjesmu "Teenage Dream", a usred nastupa puknule su joj kožne hlače - točno na stražnjici. Rukom je prekrila sporni dio, a asistente na snimanju pitala je može li dobiti traku. Kolege iz žirija, Lionel Richie i Luke Bryan sve su pratili budnim okom, no nisu joj uskočili u pomoć već su se samo smijali. 

Prošle je godine posjetila i Lijepu Našu, točnije Dubrovnik sa suprugom Orlandom Bloomom i prijateljima, a među kojima se pronašao i Jeff Bezos te njegova zaručnica Lauren Sanchez. O njihovoj je šetnji objavljen i video jednog na TikToku gdje su se brojni obožavatelji slavne pjevačice oduševljeno uključili u komentiranje. "O moj Bože, prava Katy Perry", "Dođi i u Slavoniju!", "Bila je na mom letu iz Münchena za Dubrovnik" i "Činjenica da svi ignoriraju Jeffa Bezosa je urnebesna", stoji u komentarima.

 

VIDEO: Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagabria4
21:25 14.08.2024.

Drugim riječima nije platila mito. Pa kud ćeš Keti na Baleare bez gotovine za mito

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije