EMMA ROBERTS

Slavna glumica objavila sretne vijesti: 'Stavljam ovo prije nego mama svima kaže'

CMT Music Awards in Austin
Foto: KAYLEE GREENLEE BEAL/REUTERS
1/10
16.07.2024.
u 21:22

"Njihovi prijatelji i obitelj sretni su zbog njih i misle da su sjajan par", rekao je izvor. Vezu su uspjeli donekle održati privatnom te se o njima nije puno pisalo, kazali su prijatelji Emme Roberts o zarukama

Glumica Emma Roberts (33) potvrdila je da se zaručila za dečka Codyja Johna. Zvijezda serije ''American Horror Story'' i nećakinja Julije Roberts podijeila je fotografiju na kojoj grli zaručnika, a na njezinoj ruci vidi se dijamantni prsten.

- Stavljam ovo ovdje prije nego moja mama svima kaže -  poručila je fanovima uz fotografiju. 

"Njihovi prijatelji i obitelj sretni su zbog njih i misle da su sjajan par", rekao je izvor. Vezu su uspjeli donekle održati privatnom te se o njima nije puno pisalo. 

Roberts je prethodno bila u vezi s glumcem Garrettom Hedlundom do 2022. Iz te veze imaju dječaka po imenu Rhodes, rođenog 2020. Emma je također bila u vezi s Evanom Petersom, njezinim kolegom iz "American Horror Story". Njih su dvoje prekinuli zaruke 2019. 

GALERIJA: Pogledajte kako su izgledale posljednje godine života Brende iz 'Beverly Hillsa'

CMT Music Awards in Austin
1/25

Inače, 2013. Roberts je privedena nakon što je bila uključena u kućnu svađu s Petersom. U zajedničkoj izjavi objavljenoj u to vrijeme za Us Weekly, Roberts i Peters opisali su incident kao "nesporazum". 

VEZANI ČLANCI: 

"Gospođa Roberts je puštena nakon ispitivanja i par radi zajedno kako bi to spriječili.", pisalo je u izjavi. 

Roberts i John potvrdili su svoju vezu u kolovozu 2022., kada je John podijelio fotografiju njih dvoje kako se ljube na brodu. "Slatko, slatko", napisao je uz fotografiju. 

VIDEO: Ivana Knoll nastupila na Ultri

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije