ANA DE ARMAS

Slavna glumica otkrila zašto je otišla iz Hollywooda: 'Danas svi želimo biti dalje od ludila svijeta'

TIFF 2024 - ‘Eden’ Premiere
Foto: JPA/AFF-USA.com/PRESS ASSOCIATIO
1/5
12.09.2024.
u 17:45

Svi želimo dobiti priliku i izgraditi vlastiti siguran prostor, pa sam tako i ja sama donijela tu odluku. Pronašla sam dom u kojem se stvarno osjećam slobodno. Mogu biti sama sa sobom, ali i dovesti samo one ljude s kojima želim biti. Tamo sam kao u nekoj svojoj maloj čahuri, kazala je Ana

Zvijezda filma "Plavuša" Ana De Armas ovih je dana na FIlmskom festivalu u Torontu promovirala novi film "Eden", ali i progovorila o svom životu nakon prekida veze s Benom Aflleckom 2020. godine. Ana se nakon toga iz Hollywooda preselila u ruralni Vermont.

 - Danas svi želimo biti što dalje od ludila svijeta. Svi želimo dobiti priliku i izgraditi vlastiti siguran prostor, pa sam tako i ja sama donijela tu odluku. Pronašla sam dom u kojem se stvarno osjećam slobodno. Mogu biti sama sa sobom, ali i dovesti samo one ljude s kojima želim biti. Tamo sam kao u nekoj svojoj maloj čahuri, kazala je za E News.

Ana sada živi u kući vrijednoj 7 milijuna dolara sa šest spavaćih soba i osam kupaonica. Iz kuće se pruža pogled na planine, šume i otvorene livade.

GALERIJA: Oženio se sin košarkaške legende Tonija Kukoča, pogledajte predivne kadrove s vjenčanja

TIFF 2024 - ‘Eden’ Premiere
1/20

Na odluku o preseljenju natjeralo ju je iskustvo života u Los Angelesu gdje su je paparazzi pratili u stopu, pokušavajući uhvatiti svaki njezin dijelić privatnog života.

I baš kao što je naučila kada treba otići iz Los Angelesa, isto je razmišljala i kada je u pitanju prekid prošlih veza.
“Jednostavno osjetiš kada je vrijeme za promjenu”, objasnila je glumica. “Pazite na sebe. Postoji vrijeme kada naučite što je dobro za vas, a što nije. Što vam najviše služi? Obratite pozornost na to i poduzmite nešto", rekla je. 

Nakon prekida veze s Affleckom bila je  u vezi s direktorom Tindera Paulom Boukadakisom. Nedugo zatim, par se preselio u New York. No, Los Angelese je uvijek u njenom srcu, ponajviše zbog filma "Plavuša" o ćivotu Marilyn Monroe, koji joj je donio nominaciju za nagradu Oscar. 

"Kamo god da smo išli, na svim lokacijama, kamo god idete, ona je tu," rekla je Ana za E! prošlog ožujka. "Svatko ima priču o njoj. Tako da smo definitivno svi osjetili njezinu prisutnost u smislu te duhovne energije, i mislim to je definitivno pomoglo u snimanju tog filma", dodala je. 

VEZANI ČLANCI: 

U novom filmu skupina ljudi želi izgraditi bolju budućnost ostavljajući sve iza sebe i stvarajući novi život na surovom krajoliku Galapagosa. Kad je de Armas pročitala scenarij, odmah se navukla. “Nikad nisam mislila da ću imati priliku raditi s Ronom Howardom, pa sam bila oduševljena kada me nazvao da mi ponudi ovu priliku,” kaže de Armas. "Razgovarati s njim telefonom i čuti njegovu strast i o pokušaju snimanja ovog filma tijekom 15 godina, bilo je apsolutno zarazno. Pročitala sam priču i upoznala barunicu – osjećala sam da u rukama imam nešto zaista posebno”, kaže ona. “Barunica je lik s mnogo slojeva i kontrasta. Ispod je vrlo krhka, nervozna i paranoična žena. Više od toga ne mogu reći!”, zaključila je. 

VIDEO: Herojski čin Bon Jovija: Prišao je ženi koja je stajala na rubu mosta i pružio joj ruku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije