Njihova ljubav šokirala sve

Slavna glumica potvrdila smrt 19 godina mlađeg supruga: 'Potpuno slomljenog srca pišem'

London: Dolazak poznatih na dodjelu televizijskih nagrada, 2 .dio
Foto: Yui Mok/PRESS ASSOCIATION
1/11
14.03.2024.
u 14:25

Poznata glumica Tina Malone udala se 2010. godine za 19 godina mlađeg osobnog trenera nakon dvije godine veze, a sada je otkrila da je preminuo.

Britanska glumica Tina Malone (61) koja je publici poznata po ulozi u seriji "Besramnici", objavila je vijest da je postala udovica nakon što joj je u 42. godini preminuo suprug Paul Chase.

- Potpuno slomljenog srca pišem vam da je moj suprug, Paul Chase Malone, jutros umro i potpuno smo shrvani - napisala je glumica na svojem profilu na društvenoj mreži X, bivšem Twitteru. Njezini pratitelji izrazili su sućut i uputili poruke podrške njoj i obitelji. Uzrok smrti još nije objavljen

Tina i Paul vjenčali su se 2010. godine nakon dvije godine veze, a unatoč burnim reakcijama zbog velike razlike u godinama, slovili su kao jedan od najskladnijih poznatih ljubavnih parova.

VEZANI ČLANCI:

Nakon devet godina braka razdvojili su se, ali nekoliko mjeseci kasnije, u veljači 2020. godine, ponovno su završili zajedno. - Ljubav nikad nije nestala, sada radimo na stvarima, naši problemi su se pogoršali depresijom, ali naučila sam da se u teškim vremenima morate držati zajedno, a ne razdvajati - rekla je tada glumica za časopis Closer.

Zajedno imaju i djevojčicu Flame, koja je rođena kada je Tina imala 50 godina. Ona je prije nekoliko godina izjavila da želi još jedno dijete s Paulom, kada je imala 54 godine. 

GALERIJA: Pogledajte kako su se Marko Grubnić i Vlatka Pokos zabavljali na otvorenju sezone kluba Hemingway 2009. godine

London: Dolazak poznatih na dodjelu televizijskih nagrada, 2 .dio
1/24

- Neki kažu da sam sebična i neodgovorna jer želim još jedno dijete s 54 godine. Moraliziraju me i maltretiraju, pogotovo zato što ja biram spol naše bebe, ali svatko ima pravo na svoje mišljenje - rekla je jednom prilikom glumica za strane medije.

Tina je često govorila o svojoj velikoj ljubavi prema suprugu, a prošle godine je istaknula kako je i dalje zaljubljena kao i na početku romanse. 

VIDEO: Tko je navodna ljubavnica princa Williama? Bila je najbolja prijateljica Kate, živi u kući od 106 soba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije