Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva zaražena zvijezda

Slavni glumac pušten iz bolnice, supruga mu i dalje hospitalizirana

Foto: Profimedia
1/6
17.03.2020.
u 11:29

Unatoč pozitivnim testovima na koronavirus, ni Tom ni Rita nisu 'potonuli' niti izgubili duhovitost boraveći u izolaciji u australskoj bolnici. Dan nakon saznanja da su pozitivni javili su se obožavateljima putem društvenih mreža.

Američki glumac Tom Hanks pušten je iz australske bolnice u kojoj je bio u izolaciji nakon što je prošli tjedan ustanovljeno da je pozitivan na koronavirus, no njegova supruga Rita Wilson do daljnjega ostaje u bolnici, rekli su u utorak zdravstveni radnici.

Višestruki dobitnik Oscara u blizini Brisbanea snimao je film o Elvisu Presleyju koji režira Australac Baz Luhrmann.

Prošle je srijede ustanovljeno da su i on i supruga Rita, oboje šezdesettrogodišnjaci, pozitivni na koronavirus. Rita Wilson je održala koncerte u Sydneyu i Brisbaneu.

1/3

U Australiji je dosad evidentirano 400 slučajeva zaraze koronavirusom i pet smrtnih slučajeva. Unatoč pozitivnim testovima na koronavirus, ni Tom ni Rita nisu 'potonuli' niti izgubili duhovitost boraveći u izolaciji u australskoj bolnici. Dan nakon saznanja da su pozitivni javili su se obožavateljima putem društvenih mreža.

Savjetovali su im da slušaju savjete stručnjaka kako bi izbjegli zarazu. Vjeruje se da se Hanks vratio u penthouse u gradu Gold Coastu, gdje je odsjeo s Ritom po dolasku na snimanje u Australiju.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije