Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEWIS CAPALDI

Slavni pjevač otkazao sve nastupe nakon što se zbog zdravstvenih problema mučio na koncertu

2023 Glastonbury Music Festival
Foto: Jason Cairnduff/REUTERS
1/6
28.06.2023.
u 10:35

- Iako ovo i nije neko iznenađenje, ipak mi nije lako ovo napisati - žao mi je što vas moram obavijestiti da ću uzeti pauzu od nastupa u doglednoj budućnosti. Nekad sam mogao uživati u svim dijelovima svojih nastupa i nadao sam se da će me tri tjedna pauze smiriti. Ali činjenica je da se još privikavam na posljedice Touretteovog sindroma i ove subote mi je postalo jasno da će mi trebati mnogo više vremena da dovedem svoje psihičko i fizičko zdravlje u red, objavio je Capaldi

Slavni britanski pjevač Lewis Capaldi najavio je da će uzeti pauzu od turneje, rekavši da se "još uvijek uči prilagoditi utjecaju Touretteovog sindroma".

Pjevač se mučio tijekom nastupa na festivalu Glastonbury proteklog vikenda, a obožavatelji u masi pjevali su za njega dok je stajao na pozornici tijekom njegove hit pjesme "Someone You Loved".

- Iako ovo i nije neko iznenađenje, ipak mi nije lako ovo napisati - žao mi je što vas moram obavijestiti da ću uzeti pauzu od nastupa u doglednoj budućnosti. Nekad sam mogao uživati u svim dijelovima svojih nastupa i nadao sam se da će me tri tjedna pauze smiriti. Ali činjenica je da se još privikavam na posljedice Touretteovog sindroma i ove subote mi je postalo jasno da će mi trebati mnogo više vremena da dovedem svoje psihičko i fizičko zdravlje u red, objavio je Capaldi. 

VEZANI ČLANCI

Pjevač je zatim priznao da je nevjerojatno sretan što može odvojiti vrijeme "kada drugi ne mogu" i rekao da želi zahvaliti svojoj nevjerojatnoj obitelji, prijateljima, timu, medicinskim stručnjacima i svima koji su mu podrška u najtežim trenucima. 

Capaldi je tijekom godine planirao nastupe i nastupe na festivalima u Australiji, Aziji i Europi. Ispričao se onima koji su imali ulaznice za sve njegove nastupe, rekavši da mu je "nevjerojatno žao", ali da se mora "osjećati dobro kako bi nastupio na standardu koji svi zaslužuju".

- Svirati za tebe vas svake večeri je sve o čemu sam ikada sanjao pa je ovo bila najteža odluka u mom životu. Vratit ću se čim budem mogao. Sva moja ljubavi, uvijek, Lewis, zaključio je glazbenik. 

Pjevač je nedavno priznao u emisiji Apple Musica da su njegovi problemi s mentalnim zdravljem bili "izravan simptom" njegovog rada, te je podijelio svoju borbu s Tourettovim sindromom u Netflixovom dokumentarcu "Lewis Capaldi: Kako se sada osjećam".

Rekao je da su "nekoliko napadaja panike" i njegova dijagnoza bili vrijedni kompromisa za život pop zvijezde, ali je priznao da bi mogao odustati od glazbe ako mu se mentalno zdravlje pogorša.

VIDEO: Marko Kutlić o dojmovima nakon nastupa na Melodijama Jadrana

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije