Marina Opačak Bilić

Slovi za jednu od najzgodnijih hrvatskih političarki, a sada je objavila fotografiju u kupaćem kostimu

Zagreb: U Saboru održana javnozdravstvena akcija povodom obilježavanja Svjetskoga dana bubrega
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
24.08.2024.
u 16:44

Dok je bila saborska zastupnica pažnju je plijenila svojim modnim kombinacijama, ali i zanimljivom tetovažom. Naime, Opačak Bilić na nozi ima istetoviranu sliku škorpiona

Bivša saborska zastupnica Marina Opačak Bilić (34) glasi za jednu od najzgodnijih hrvatskih političarki i uglavnom smo ju navikli vidjeti u poslovnim kombinacijama, a sada je na Instagram storyju podijelila fotografiju u kupaćem kostimu snimljenu u bazenu i pokazala je kako uživa u odmoru. Dok je bila saborska zastupnica pažnju je plijenila svojim modnim kombinacijama, ali i zanimljivom tetovažom. Naime, Opačak Bilić na nozi ima istetoviranu sliku škorpiona, a škorpion je i horoskopski znak u kojem je zastupnica rođena. Opačak Bilić u Saboru je bila nezavisna zastupnica nakon što je izašla iz Kluba socijaldemokrata. Tada je rekla kako je tu odluku donijela jer se, kao mlada osoba, nekada znala osjećati neshvaćeno.

- Mislim da ima više tema o budućnosti o kojima treba raspravljati i ako se već treba svađati u Saboru, bolje se svađati o budućnosti, a ne o prošlosti - pojasnila je ranije. U Klubu socijaldemokrata bila je od njegova osnivanja u listopadu 2021., a osnovalo ga je 18 bivših članova SDP-a nakon što ih je Predsjedništvo stranke izbacilo. Kada je u svibnju ostala bez mandata u Saboru napisala je na Instagramu o svom iskustvu u saborskim klupama te istaknula kako se trudila dobro predstavljati građane. 

Foto: Instagram

VEZANI ČLANCI

"Jučer je službeno prestao moj zastupnički mandat tijekom kojeg sam se trudila raditi predano, u interesu napretka našeg društva te sam se trudila dobro predstavljati građane, ostati dosljedna sebi, svojim vrijednostima, svojim biračima i svim građanima. U Saboru sam djelovala kao članica dvaju Odbora, uvijek bila dostupna svima koji su mi se obratili i izlagala teme koje su od značaja te se nadam da sam dobro ispunila časnu dužnost zastupnika radeći kako u Saboru tako i na terenu s građanima, cijeneći svaki dobiveni glas i poštujući dano mi povjerenje" napisala je Opačak Bilić i nastavila;

Zagreb: U Saboru održana javnozdravstvena akcija povodom obilježavanja Svjetskoga dana bubrega
1/10

"Nisam bila zastupnica koja svoj posao radi da bi punila statistiku, jer sam sklonija kvaliteti izlaganja, a ne praznim floskulama, ali u svojih 360 javljanja obradila sam puno korisnih tema i zadovoljna sam jer se dosta problema nakon mojih opetovanih govora i inicijativa počelo rješavati. Oni koji prate politiku to su prepoznali i javljali mi se kroz brojne poruke i mailove, što je za mene svakako motiv da sa završetkom ovog mandata ne završava moj politički rad i djelovanje. Na kraju mandata najvažnije je da se ne sramim svog dosadašnjeg rada i da ga završavam čista obraza.

Znajući kako je politika posao koji se mora raditi s puno ljubavi i s izraženim osjećajem za probleme drugih te znajući koliko politika sa sobom nosi osobnih izazova -svim novoizabranim zastupnicima, uz čestitke želim hrabrost u radu te se nadam da će ovu važnu i odgovornu funkciju obnašati savjesno, u korist naše domovine i njenih građana."

Komentara 6

Avatar Provokator1
Provokator1
00:01 25.08.2024.

pored konkurentica Mrak Taritaš, Dalije, Benčičke, Marijane Puljak i nije neki problem biti najzgodniji....

PU
Pulchrum
18:07 24.08.2024.

Kakve to veze ima za budućnost Hrvatske? Nebitno. Političarke bi trebale biti sposobne, obrazovane, elegantne, decentne, čvrste osobnosti, iznimne inteligencije i retorike. Sve ostalo je "daj narodu kruha i igara" da ga prevarimo. Ne trebaju nam zavodnici i zavodnice već ozbiljni i osposobljeni pojedinci

Avatar IvanR
IvanR
06:37 25.08.2024.

Sva jad onih koji je biraju u jednom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije