ljubav je na selu

Smilja kod Branka pronašla poruke drugih žena: 'On je ženskaroš'

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/20
09.11.2023.
u 10:00

Smilja i Branko sreli su se u starom dijelu grada te započeli druženje. Farmer je komentirao da su se dugo nisu vidjeli, a kandidatkinja je u jednom trenutku primijetila da mu stalno zvoni mobitel te tražila da vidi poruke.

Show 'Ljubav je na selu' drži pažnju brojnih gledatelja, a u ovoj sezoni neki su se farmeri priključili i naknadno pa su događanja na farmama različita i zbog toga još zanimljivija. Dok neki farmeri, poput Jožefa, još uvijek upoznaju svoje djevojke, neki se već neko vrijeme druže s njima i nalaze pred odlukom koju će damu poslati kući. Drugi, poput Ivana, već biraju s kojom će damom ići na romantično putovanje, a neki su već na romantično putovanje i krenuli. U epizodi emitiranoj u srijedu tako smo mogli vidjeti kako se farmer Radoslav sa svojom izabranicom Irenom provodi u Osijeku, a farmer Branko i Smilja zaputili su se u Split. No, događanja u Splitu nisu išla po planu. Smilja i Branko sreli su se u starom dijelu grada te započeli druženje. Farmer je komentirao da su se dugo nisu vidjeli.

– Jedva sam čekao da je vidim i da dođe u Split pa da konačno budemo sami i malo popričamo o svemu – rekao je Branko.

– Branko uvijek jednako izgleda. Jednako se ponavlja kao i uvijek i nema ništa posebno – istaknula je Smilja. 
Smilja je pitala Branka i je li mu nedostajala.

– Puno si mi nedostajala – odgovorio je farmer, a kandidatkinja je istaknula da su cijelo vrijeme bili u kontaktu pa se iznenadila farmerovim pitanjem. Naime, Branko ju je upitao ima li neku tajnu vezu. 

– Nemam. Ne želim s tobom vezu pa ne želim ni s drugima. Meni je lijepo i samoj – odgovorila je Smilja, pa uzvratila istim pitanjem.

– Ja sam našao jedino tebe – rekao je on. Smilja je komentirala da Branku stalno mobitel zvoni i poruke mu stižu. On je to porekao, ali je objasnio da se neozbiljno dopisuje s drugim ženama.

VEZANI ČLANCI

– Ti si ta s kojom sam u vezi. Nema druge ni treće – istaknuo je. Tada mu je zazvonio mobitel.

– Je l' se Ružica javlja? Daj mi mobitel – rekla je Smilja. On joj je dao mobitel i rekao da nema što kriti. No, kandidatkinja je u njegovu telefonu pronašla mnogo poruka koje su je uznemirile. 

– Kalkulira stalno nešto. Za mene je on teški ženskaroš – rekla je, a Branko se opravdavao da su žene koje mu se javljaju strankinje te da on ne razumije druge jezike.

– Ženi koja je lijepa ne mogu odoljeti – dodao je. 

GALERIJA Upoznajte farmere showa 'Ljubav je na selu'

Ljubav je na selu
1/18

Inače, u epizodi emitiranoj u srijedu posebno je zanimljivo bilo na Miroslavovoj farmi. On je svoje dame poveo u vrt kako bi zalile njegove rajčice, no njihova zainteresiranost malo ga je naljutila pa ih je brzo napustio. Dragana je zaključila kako je sigurno ljutit na Jasminu jer je i njegovu bratu pokušala nametnuti svoje mišljenje kako je Gabi premlada za Miroslava.

– I on je dosta nezreo. Njemu zapravo treba žena koja će mu biti rob, a ti si idealan materijal, ti nemaš svoje ja – Jasmina je poručila Gabi.

–  On traži životnu suputnicu koja će mu biti podrška u svemu – Gabi je odgovorila. Miroslav je kasnije svoje dame odveo na bazen, no on je sve vrijeme samo posvećivao Gabi.

– Gabrijela je djelovala kao da je zvijezda dana... Misli da svi gledaju u nju, da je sada glavna – Jasmina je opet podbola konkurenciju.

Nakon toga, Miroslav je cure odlučio povesti na jahanje, a Jasmina i Dragana odlučile su cijelu vožnju šutjeti.

– Želimo ih testirati. Čini nam se da se došaptavaju, da Gabrijela neke stvari dozna i prije od nas dvije – Jasmina je otkrila taktiku.

– Odmor za uši! Ali bila je jako napeta situacija, jako neprimjereno i nekulturno –  smatrala je Gabi. Miroslav i ona kasnije su se odvojili kako bi razgovarali nasamo, a farmer joj je priznao da su tenzije počele otkako je ona došla.

VIDEO Severina pokazala poruku koju joj je poslala gledateljica

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije