Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI SUPRUŽNICI

Preokret usred razvoda: Charles je Elli uzeo polovicu kuće u Istri!

Foto: Instagram
1/7
07.06.2024.
u 17:11

Inače, kuća zajedno s dvorištem ima površinu od 675 metara kvadratnih, od čega se njih 124 odnosi na nekretninu. Dvornikova pravo na vlasništvo polaže od lipnja 2021.

Najpoznatija domaća influencerica Ella Dvornik u kolovozu 2023. obznanila je da se razvodi od 14 godina starijeg britanskog poduzetnika Charlesa Piercea. Par je u ljubavi proveo deset godina, vjenčali su se 2019. u Vegasu, a zajedno imaju dvije kćeri - Balie Dee i Lumi Wren. Po objavi raskida usplijedila je mukotrpna brakorazvodna parnica tijekom koje se uskoro bivši supružnici redovito sastaju na Općinskom sudu u Puli. Ella i Charles detalje suđenja skrivaju od javnosti kako bi zaštitili svoju maloljetnu djecu, no sada su se pojavile nove informacije.

Naime, u srpnju 2023. Pierce je suprugu tužio zbog udjela u kući u Balama, čiji je ona tada bila jedini vlasnik. Gotovo godinu dana kasnije priča dobija svoj epilog, prema kojem je britanski poduzetnik sada polaže pravo na polovicu nekretnine. Pritom vrijedi napomenuti, kako piše 24 sata, i da kuća podrazumijeva hipoteku za kredit od 252.000 eura, tako da je Charles polovicom svibnja, kad se upisao kao suvlasnik, uz polovicu nekretnine dobio i pola kredita za otplaćivanje. Fotografije kuće možete pogledati na portalu 24sata.

GALERIJA: Charles Pearce priznao: 'Ja nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi. Slijedi prava istina...'

1/15
  

Inače, kuća zajedno s dvorištem ima površinu od 675 metara kvadratnih, od čega se njih 124 odnosi na nekretninu. Dvornikova pravo na vlasništvo polaže od lipnja 2021., kada je tad sretna obitelj smišljala planove oko uređenja te su angažirali i stručnjake. U ovom bajkovitom istarskom mjestu zamišljali su svoj mir i bijeg od gradske buke. Kuću su tražili pet godina, a oduševili su ih i susjedi. Međutim, nakon što su se u njihovom braku pojavili problemi, Ella je većinu vremena provodila u Zagrebu zbog posla, dok je njezin suprug ostajao u Balama. On je prijavljen i u zagrebačkim Šestinama, a kćer Dine Dvornika u svibnju je otkrila kako se preselila u novi stan u Zagrebu.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, iako se ne oglašava često u javnosti, uskoro bivši suprug Elle Dvornik obratio se svojim pratiteljima na društvenoj mreži Instagram. - Upoznali smo se 2013. u Kopenhagenu, gdje je ona živjela. Pitao sam je hoće li se preseliti u London ili me više nikad neće vidjeti 14. veljače 2014. Doselila se kod mene nekoliko dana kasnije. Došla je u London s manje od tisuću eura, što je, ironično, provizija koju je zaradila na meni - napisao je Britanac uz članak u kojem pogrešno stoji da su se upoznali u Londonu i da se nisu mogli ranije vjenčati u SAD-u zato što "Ella nije imala vizu".

- Pišite što želite o meni, ali ne lažite o stvarima koje tako lako mogu opovrgnuti - dodao je Britanac koji je u domaće medije dospio zahvaljujući Elli, a njihovu razvodu i sudskim raspravama se često piše.

P.S. Imam 47 godina. P.P.S. Ja nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi, do današnjeg dana - za kraj je dodao. Objavio je i znakovite riječi: "Slijedi istina".

Njihova ljubavna priča započela je kad je 22-godišnja Ella upoznala Charlesa u Londonu, a vjenčali su se na Valentinovo 2019. u Las Vegasu nakon pet godina ljubavi i tri godine zaruka. 

VIDEO: Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

 

Komentara 11

MA
marcellus
18:08 07.06.2024.

"Uzeo joj"? Nije ni bilo njezino, to je bračna stečevina

PN
pošteni_načelnik
17:19 07.06.2024.

a kaj je ona mislila? pa naravno da mu pripada polovica

Avatar Moodleen
Moodleen
18:18 07.06.2024.

Fakat ne kužim čemu to stalno dvornikovanje. Če-mu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije