STIŽE U KINA

Snimanje scene seksa ovo dvoje glumaca je postalo strastveno: Nismo čuli redatelja, mi smo samo nastavili

Andrew Garfield and Florence Pugh attends VALENTINO Spring/Summer 2024 Runway during Paris Fashion Week - Paris; France 01/10/2023
Foto: Ik Aldama
1/4
08.10.2024.
u 14:22

Andrew Garfield i Florence Pugh bili su u takvom zanosu dok su snimali strastvenu scenu seksa u filmu "Živimo u vremenu" da uopće nisu shvatili u kojem trenutku je redatelj zaustavio snimanje

Kemija između glumca Andrewa Garfielda i njegove kolegice Florence Pugh na setu njihova novog filma "Živimo u vremenu" bila je toliko snažna da tijekom snimanja jedne ljubavne scene uopće nisu čuli kada je redatelj John Crowley rekao - rez. Andrew i Florence bili su u takvom zanosu dok su snimali strastvenu scenu seksa da uopće nisu shvatili u kojem trenutku je redatelj zaustavio snimanje, a detalje sa snimanja Andrew Garfield opisao je dok je gostovao u kulturnom centru 92nd Street Y u New Yorku gdje je promovirao film.

Video u kojem slikovito prepričava intimnu scenu koju je snimao s Florence dijeli se na društvenim mrežama. Rekao je kako se scena snimala na zatvorenom setu, gdje su uz njega i Florence bili samo snimatelj i tonski majstor.  - Scena postaje strastvena, jer smo je koreografirali. Mi smo se unijeli u situaciju, stvari se zahuktaju i otišli smo malo dalje od onoga što je trebalo i jednostavno nismo čuli redatelja kada je rekao rez. Mi smo samo nastavili - rekao je Garfield i objasnio da je redatelj  John Crowley bio je u drugoj prostoriji, pored mjesta gdje su snimali. 

Kako je Garfieldu ispričao, on i Florence su shvatili da nešto nije u redu tek kada su pogledali prema kamermanu i shvatili da su se on i ton majstor okrenuli prema zidu u pokušaju da budu pristojni. - Mislim da smo si tijekom snimanja scene nekako telepatski rekli da će ta repeticija biti nešto duža - rekao je glumac. Film "Živimo u vremenu" donosi priču o Almut i Tobiasu koje spoji iznenadni susret i koji im promijeni živote. Dok kreću na put koji je izazovan ograničenjima vremena, uče cijeniti svaki trenutak svoje nekonvencionalne ljubavne priče. Film će premijerno biti prikazan u američkim kinima 11. listopada.

Komentara 1

CR
Croissant
16:34 08.10.2024.

Moze on laprdat sto ga volje, dokle god ta tlapnja/marketing prodaje film. Po ovom clanku vidi se da je uspio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije