Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspjeli su

Snježana Schillinger odvažila se na mnogima nezamisliv izazov sa suprugom: 'Preživjeli smo 10 dana'

Foto: Instagram
1/5
08.01.2023.
u 15:00

Vlasnica modnog brenda Duchess uživa u rajskom arhipelagu u zapadnom dijelu Indijskog oceana koji se smatra jednim od najbolje očuvanih tropskih rajeva s nekim od najljepših plaža na svijetu. Fotografijama sa svog idiličnog odmora Snježana se često hvali pratiteljima na društvenim mrežama.

Početak nove 2023. godine poduzetnica Snježana Schillinger provodi na bajkovitim Sejšelima u društvu supruga, austrijskog poduzetnika Franza Schillingera. Vlasnica modnog brenda Duchess uživa u rajskom arhipelagu u zapadnom dijelu Indijskog oceana koji se smatra jednim od najbolje očuvanih tropskih rajeva s nekim od najljepših plaža na svijetu. Fotografijama sa svog idiličnog odmora Snježana se često hvali pratiteljima na društvenim mrežama, a sada im je otkrila i na koji se izazov odvažila sa suprugom dok uživaju na bajkovitoj lokaciji. 

- Preživjeli smo 10 dana dijeleći jedan mobitel i dalje brojimo dane... Telefonska detoksikacija - napisala je Snježana u opisu nekoliko fotografija na kojima pozira s Franzom na predivnoj pješčanoj plaži. 

Novu godinu je dočekala upravo na Sejšelima u društvu supruga Franza Schillingera za kojeg se udala u rujnu 2021. godine na Kornatima. Snježani Mehun je vjenčana kuma bila manekenka Antea Kodžoman, s kojom ju veže dugo prijateljstvo dok je njezinom suprugu Franzu kum bio Zlatko Mateša. 

Prije nekoliko dana Snježana je pozirala u crvenom kupaćem kostimu na Praslinu, drugom najvećem otoku unutarnjih Sejšela koji leži 44 km sjeveroistočno od Mahéa. - Za sreću u Novoj stara narodna kaže, uvijek treba obući nešto crveno! Za mene nema boljeg od badića i vrućeg pijeska pod nogama! Btw, bila sam 3 dana bez mobitela (i dalje sam), drago mi je vidjeti da ste se zabrinuli što se dogodilo sa mnom i gdje sam nestala! Koliko smo ovisni o mobitelu ne treba naglašavati, koliko je to glupo nepotrebno je isticati! Apsolutno je to najgora ovisnost od svih i svi smo ovisni čak i oni koji ponosno ističu da ništa ne postaju, ali ipak checkiraju i provjeravaju što drugi rade, oni koje vole i oni koje ne vole! Ukoliko nemate društvene mreže opet imate WhatsApp za komunikaciju, internet bankarstvo, notes u koji ste se sve zapisali (sve passworde), sve kontakte, hoćemo dalje nabrajati? Čiji broj znate napamet? Za mene je to bilo divno opuštajuće iskustvo nakon prvog dana panike, pokušaja slanja mobitela helikopterom na glavni otok na Sejšelima ili Dubai čak?! Moram li naglasiti da sam ja izabrala ovaj udaljeni otok sat vremena avionom, tri brodom, ajde pola sata helikopterom od glavnog otoka ionako dovoljno udaljene otočne zemlje usred oceana! Onda se jednostavno pomirite da sudbinom uživate u društvu voljenih, prirodi svemu što ne primjećujete inače! Dok ovo čitate ne lažite sami sebe da niste ovisni o mobitelu i da Vas bas briga! - opisala je Snježana na Instagramu kako joj je lijepo i kako je uživala bez mobitela te je dodala fotografiju na kojoj pozira na plaži u crvenom kupaćem kostimu.

VIDEO Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu

Komentara 4

BE
bernard1234
15:27 08.01.2023.

je se preserava..

Avatar Thc
Thc
16:04 08.01.2023.

Koji kič wow😂😂😂

YE
Yeah
20:32 08.01.2023.

I tamo geo.inz.e.njering, pogledajte nebo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije