Skrivala se ispod kape

Šokantno izdanje slavne glumice! New Yorkom prošetala s masnicom ispod oka i natečenim licem

Foto: Profimedia
1/12
27.07.2024.
u 22:00

Katie Holmes šokirala je prolaznike, ali i svijet svojim izdanjem prošlog ponedjeljka. Naime, viđena je s masnicom ispod oka i natečenim licem

Kada su ugledali ove fotografije, svi su se zapitali jedno - Što joj se dogodilo? Naime, kada je prošlog ponedjeljka u popodnevnim satima viđena slavna glumica Katie Holmes na ulicama New Yorka, svih je iznenadila tamnim modricama ispod lijevog oka i natečenom desnom stranom lica. Razlog ozljede, naravno nije poznat. Ova 45-godišnja zvijezda serije "Dawson's Creek" prošetala je bez šminke, a na sebi je imala plavu majicu i jeans kapu kojom je pokušala sakriti lice. 

Katie je u posljednje vrijeme imala puno posla. Prvo je proslavila veliki uspjeh svoje 18-godišnje kćeri Suri Cruise, koja će ove jeseni krenuti na fakultet. I dok njezina kći tinejdžerica kreće u novo poglavlje svog života daleko od majčine kuće, Holmes neće sjediti nezaposleno. Ona će se pridružiti ekipi "Poker Facea", američke kriminalističke komedije-drame o ubojstvima, koju predvodi zvijezda serije Natasha Lyonne.

Podsjetimo, prošle smo godine pisali kako se prije 12 godina rastala glumica Katie Holmes i Tom Cruise, a tada su bili baš na svim naslovnicama svjetskih medija. Zašto su se  odlučili rastati nisu otkrivali, ali sumnjalo se kako Katie nije htjela prihvatiti scijentologiju kao svoju religiju. O odnosu slavnog glumca i njihove kćeri Suri također se puno pisalo jer godinama nakon razvoda nije želio Suri ni čuti ni vidjeti, a u njezinom životu ne sudjeluje ni dan danas.

 

FOTO Kate Middleton zaplakala na WImbledonu! Isplivala uznemirujuća snimka, fanovi zabrinuti!

1/23

Suri je prošle godine bila zaokupljena biranjem fakulteta, u čemu joj je pomagala slavna majka, a ne otac jer on nije bio dio njezina života. Page Six je 2016. godine izvijestio da Cruise nije vidio Suri tri godine zbog internog scijentološkog pravila koje zabranjuje članovima bilo kakve odnose s onima koji nisu članovi. "Ovo je njegov gubitak, njegov problem.

VEZANI ČLANCI: 

Mora da mu je stvarno ispran mozak", rekao je tada izvor, implicirajući da je Cruise izabrao crkvu umjesto svog djeteta. I sam glumac je 2013. godine priznao da je scijentologija bila razlog njegovog otuđenja od Suri. Kada su ga odvjetnici pitali je li Katie Holmes raskinula njihov brak "kako bi zaštitila Suri od scijentologije", Cruise je odgovorio: "To je bila jedna od tvrdnji, da." 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

Ključne riječi

Komentara 2

MA
malosutra12
14:03 28.07.2024.

Vjerojatno se i ona spotaknula i udarila u kvaku, kako se dešava i drugarici koja reže tanke šnite crnog kruha.

PR
prajdali100
00:11 28.07.2024.

Da nije bila na selu i negdje stala na grablje ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije