trajalo je godinu dana

Sonja Kovač objavila video u kojem je pokazala kako je uredila sve prostorije u svom luksuznom stanu

Foto: Instagram
1/19
10.03.2022.
u 16:17

Da je konačno zadovoljna rezultatima pokazala je na društvenim mrežama, a u videu koji je objavila na Instagramu pokazala je kako je stan izgledao prije i nakon što je krenula sređivati interijer, ali i terasu i malo dvorište.

Influencerica i glumica Sonja Kovač (37) početkom prošle godine s dečkom Goranom Mandićem kupila je stan koji su pomno uređivali i pazili su na svaki detalj. Sonja je i ostatak godine provela u uređenju stana. Da je konačno zadovoljna rezultatima pokazala je na društvenim mrežama, a u videu koji je objavila na Instagramu pokazala je kako je stan izgledao prije i nakon što je krenula sređivati interijer, ali i terasu i malo dvorište. 

- Neprocjenjivo je kada napokon neko mjesto možeš zvati svojim domom! Prošla je već godina dana od useljenja u novi stan! Svugdje je lijepo ali nema ništa ljepše nego probudit se u svom vlastitom domu. Tako sam sretna sto smo sve uspjeli opremiti i završiti u godinu dana, vrijeme je tako brzo prošlo! Evo kako je tekao cijeli proces, sve prostorije prije i poslije. Koja vam je najbolja? - napisala je Sonja uz video. 

Stan koji je Sonja kupila ima 130 kvadrata i ima dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu, garderobu, dvije terase, dvije kupaonice, dvorište te radnu sobu koja služi kao i gostinjska soba, a otkrila je i kako je stan kupila na kredit.  - Ljudi dragi, na kredit, naravno, kao i svaki prosječni Hrvat. Ili osoba na ovom svijetu. Nema druge, jednostavno, tako je najlakše - rekla je.

VIDEO Emisija Doba uskoka nominirana je za Večernjakovu ružu: "Reakcija publike je sjajna"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije