božićna razglednica

Sonja Kovač pratiteljima poželjela sretne blagdane pa ih iznenadila objavom: 'Nadam se da ćete i vi učiniti isto'

Foto: Instagram
1/29
22.12.2022.
u 20:12

Influencerica i njezin zaručnik Goran Mandić objavili su svoju blagdansku razglednicu te otkrili da će malo odmoriti.

Influencerica i glumica Sonja Kovač (37) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala sa zaručnikom, profesionalnim pokerašem Goranom Mandićem u božićnom izdanju. Par je pozirao ispred kamina u božićno uređenom domu, a pored njih je bio njihov pas.

- Naša blagdanska razglednica! Malo se mičem s društvenih mreža za blagdane, nadam se da ćete i vi učiniti isto i provesti ih sa svojim najmilijima u zagrljaju! Sretan Božić i želim vam sve najbolje! – poručila je influencerica pored fotografije. „Koliko ste slatki“, „Divni“, pisali su te dodali brojne čestitke. 

Inače, ova godina za influencericu i njezinog partnera bila je posebna jer se par zaručio. Tijekom njihovog putovanja na Maldive Goran je postavio sudbonosno pitanje, a Sonja je pristala. Par je ovim putovanjem proslavio desetu godišnjicu veze, a s pratiteljima je podijelila kako je izgledao trenutak prosidbe. Iznenađena Sonja u tom je trenutku pripremala jedan drugi video za društvene mreže. Dok je snimala Goran je kleknuo, zatim se ona okrenula te ostala šokirana. Dodajmo da influencericu prati više od 522.000 ljudi na Instagramu te da je par nedavno uselio u zajednički stan, ali i da su zajedno proputovali mnoga mjesta.

VIDEO Marko Grubnić pokazao svoj luksuzno uređeni stan, cijelog ga je pripremio za Božić!

 

Ključne riječi

Komentara 1

TE
Templo
20:58 22.12.2022.

Komad i pol!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije