natjecatelj farme

Splićanin poznat po sudjelovanju u realityjima objavio potresnu fotografiju iz bolničkog kreveta: 'Javim se kada se oporavim'

Foto: Instagram screenshot
1/6
27.07.2022.
u 13:48

Ante Baždarić je u Farmi sudjelovao 2017. godine, a tada je pobjedu odnio Goran Kaleb. No, i Ante je dobio dio pobjedničkog iznosa. Kaleb je nagradu od pola milijuna kuna podijelio na tri jednaka dijela, od kojih je jedan dao Baždariću, drugi Josipi Tomljanović, dok je treći zadržao za sebe.

Splićanin Ante Baždarić (25), kojeg publika pamti po sudjelovanju u reality showu Farma, a kasnije je sudjelovao i u kontroverznom srpskom realityju Zadruga, objavio je potresnu fotografiju iz bolnice. 

Ante je objavio fotografiju na kojoj leži u bolničkom krevetu te po tijelu ima zavoje. Reality zvijezda s pratiteljima nije podijelila što se dogodilo, a poručio je da će se javiti kada se oporavi.

- Samo da se javim, ne mogu odgovarati na poruke. Kad se oporavim, javim se - napisao je kratko pored fotografije.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Ante je u Farmi sudjelovao 2017. godine, a tada je pobjedu odnio Goran Kaleb. No, i Ante je dobio dio pobjedničkog iznosa. Kaleb je nagradu od pola milijuna kuna podijelio na tri jednaka dijela, od kojih je jedan dao Baždariću, drugi Josipi Tomljanović, dok je treći zadržao za sebe. 

Dodajmo da je Baždarić bio i jedan od petero Hrvata koji su sudjelovali u Zadruzi 5, a nagrada u ovom realityju iznosila je 375.000 kuna. Tijekom njegovog boravka u ovom kontroverznom realityju Splićaninu je umrla majka Vesna, a nakon majčinog sprovoda nastavio je sa sudjelovanjem u Zadruzi.

VIDEO Nina Badrić na Fusion festivalu: 'Dalmacija je meni u krvi, više se ovdje osjećam živa'

Ključne riječi

Komentara 1

LU
Lu13
14:28 27.07.2022.

A tko ti se potpisao na celo... Kamatar???🤣🤣Cuvaj se ,sto manje gluposti po sebi izvodi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije