Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druga večer

'Sportska modna obitelj' na CAP-u nije imala što slaviti! Promašaj!

cap (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/15
22.10.2011.
u 20:00

Moniki na pisti nisu pomogle zvijezde poput Viktorije Rađe i Ane Gruice, a mladoj su Asanović trbušne plesačice na pisti bile tragikomičan potez! Xenia Design iznio je brojna odjevna poglavlja, u prepoznatljivom stilu Ksenije Vrbanić.

Viktorija Vržnevskaja i Tamara Bombardelli dizajnerske su pobjednice druge večeri HTC Cro-a-Portera! Oblikovale su priču o transformaciji muške vojne uniforme kroz povijest u romantičnu žensku odjeću. Bombardelli je zaslužna za izvrsne torbe i accessoires! Novo ime. Upamtite ga.

Najveći pak promašaj stigao je iz “nogometne modne sekcije” koju su uz obilnu potporu sportske rodbine i prijatelja u publici zastupale dizajnerski jako loša Monika Sablić i, dakako, mnogo bolja Anamarija Asanović. Moniki na pisti nisu pomogle zvijezde poput Viktorije Rađe i Ane Gruice, a mladoj su Asanović trbušne plesačice na pisti bile tragikomičan potez!

Što je najteže?

Xenia Design iznio je brojna odjevna poglavlja, u prepoznatljivom stilu Ksenije Vrbanić. Previše, pak, modela za skromnu ideju modne geometrije pokazao je Hippy Garden. A tamnu urbanu podlogu ugradili su u svoje “artizirane” modele Tomislav Bahorić i Zoran Aragović. To će se rado nositi!

Jednako kao i modeli Ivane Popović koja svoj kiparski genij sjajno ugrađuje u aktualna modna strujanja, u vizualni duh vremena koji očito izvrsno poznaje. Šef HTC Cro-a-Portera Viktor Drago ugrijao je sablasnu podzemnu scenu vatrama upaljenima u bačvama, a neapokaliptičnom studiju na katu Westgatea – koji okuplja samo novinare i uzvanike jer ostali svijet prati prijenos programa uživo na internetu – dodao je glamuroznu pistu.

Najbolja pouka

Naglasak večeri: s revijom Monike Sablić na najgori je način stigla najbolja pouka da je teško napraviti “običnu” nosivu odjeću. U redu je da “sportska obitelj” ne razmišlja o modi na avangardan način, ali ono što daje ne smije iz publike biti praćeno komentarom: Caritas! Caritas!

Komentara 1

KA
karin
22:07 22.10.2011.

Drage žene i kćeri nogometaša,bolje vam je kao i do sad sjediti u prvim redovima nego dizajnirati(ako se to i može nazvati dizajn),pitam se di se nose ovi modeli grudnjaka,jedino ako je dizajnirano za brazilski karneval!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije