Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
operna diva

Sportsko izdanje! Sandra Bagarić se javila s obiteljskog odmora, pratitelji joj poručili: 'Vječna djevojčica'

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL/RTL
1/10
11.06.2022.
u 10:00

Operna pjevačica Sandra Bagarić (48) javila se s obiteljskog odmora gdje je vrijeme iskoristila za rekreaciju i vožnju bicikla. Sandra je pozirala u opuštenom, sportskom izdanju.

Operna pjevačica Sandra Bagarić (48) javila se s obiteljskog odmora gdje je vrijeme iskoristila za rekreaciju i vožnju bicikla. Sandra je pozirala u opuštenom, sportskom izdanju.

-Skačem od sreće- napisala je pjevačica uz fotografije, a za ovo izdanje dobila je brojne komplimente pratitelja.

''Samo skači, da mi je barem malo te tvoje energije'', ''Bravo ljepotice'',  ''Uživaj draga kumo'', ''Vječna djevojčica'', samo je dio komentara.

Sandra je nedavno otkrila svoje životne navike koje joj pomažu da se svakodnevno opusti i nakratko riješi stresa, a barem sat vremena dnevno provede u prirodi te istrči oko 20 kilometara.

-Moj suprug kaže da trčim, budući da me ne može pratiti pa se brzo hodanje kod nas naziva trčanje- ispričala je Sandra u emisiji 'Kod nas doma'.

Otkrila je i kako jako voli kuhati i jesti, ali i kako je upravo aktivan način života tajna njezine vitke figure i mladolikog izgleda, a priznala je i kako uopće ne voli glamur.

-Imala sam nedavno nastup i čim sam došla doma skinula sam i crveni lak i ruž. U zadnje vrijeme samo kupujem pidžame i to one muške i trenirke. Seksepil je imati u sebi i erotičnost i ženstvenost i možeš biti u poderanoj trenirci a da netko kaže: 'Wooow ona je došla''.

-Stalno nas bombardiraju ružnim vijestima pa se ja kroz svoje trčanje čistim i tažim ljepotu u prirodi- dodala je operna diva.

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

NE
neberemed
11:28 11.06.2022.

meni je ona preslatka za gledat,al za slušat.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije