Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PRERADOVIĆEVOJ

Šprajc nazdravio pivom nasred ulice, javila mu se Pišek: 'Ne trebaju nam novi problemi'

Foto: RTL/Screenshot
1/9
07.11.2023.
u 19:45

- Preradovićeva je moja omiljena ulica za dobro pivo po lijepom vremenu, a od nedavno eto dobrom pivu i lijepom vremenu može se nazdraviti i nasred ulice. Živio svaki metar pješačke zone, od Zagreba do Daruvara i šire!, pozdravio je Šprajc odluku vodstva Grada Zagreba po kojoj je dio Preradovićeve od raskrižja s Masarykovom i Teslinom do Berislavićeve ulice postao pješačka zona

Zoran Šprajc (55), voditelj i urednik RTL-ove emisije "Stanje nacije" na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj je pokazao kako uživa u centru Zagreba. Šprajc je sjeo na žutoj stolici nasred Preradovićeve ulice i nazdravio pivom, a druga mu je stolica poslužila kao stol. 

- Preradovićeva je moja omiljena ulica za dobro pivo po lijepom vremenu, a od nedavno eto dobrom pivu i lijepom vremenu može se nazdraviti i nasred ulice. Živio svaki metar pješačke zone, od Zagreba do Daruvara i šire!, pozdravio je Šprajc odluku vodstva Grada Zagreba po kojoj je dio Preradovićeve od raskrižja s Masarykovom i Teslinom do Berislavićeve ulice postao pješačka zona. U komentarima mu se odmah javila Nikolina Pišek. 

- Lajk tebi, ali ne i prometnim čepovima. Treba nalaziti rješenja, a ne kreirati nove probleme…, napisala je Pišek.

- Slažem se. Ali rješenje jedino može biti u tome da se cijeli uži centar pretvori u pješačku zonu. Zg vlast za sada bi malo piškila malo kakila. Al ako je to početak pješačkog centra možda malo muke vrijedi izdržati. Ali ako stanu na ovome ja ću biti u prvim redovima protiv njih. Zajedno s tobom, odgovorio je Šprajc. 

Podsjetimo, omiljeni urednik i voditelj iza sebe ima borbu sa zdravljem. Naime, Šprajc ima ugrađena četiri stenta. Šprajcu je prvi stent ugrađen 2013. godine nakon infarkta, a s istim se stanjem susreo i 2019. godine. 

-  Zadnji put sam bio prije šest godina i valjda mi zafalili ti ljudi i stentovi, uglavnom nekidan mi neki vrag nije dao mira sve dok ponovo nisam otišao. I zanimljivo, došao sam na svoj najdraži odjel točno na isti dan, skoro i sat, kao i prije šest godina - napisao je Šprajc 2019. kada je s pratiteljima dijelio što mu se dogodilo. Tada mu je ugrađen još jedan stent. Godinu dana kasnije ponovno se javio iz bolnice te otkrio da je bio napo još jednoj operaciji srca. Nedavno zbog kontrole nije odradio "Stanje nacije", a o tome je obavijestio pratitelje na društvenim mrežama.

 - Daje se na znanje kako ovog tjedna nema Stanja nacije jer nacija mora na redovni tehnički pregled, kontrolu i servis. Kako zasad stvari stoje, majstori (i majstorice ponasve!) u Kontrolnom centru Dubrava su prilično zadovoljni stanjem stvari i kažu kako za nas ipak ima nade - stoji u opisu. U komentarima su ga mnogi pohvalili za rezultat, a drugi su mu zaželjeli zdravlje. "Nacija te čeka, glavno da si dobro", pisali su mu.

VIDEO: Janica Kostelić u šetnji s djecom na Jarunu 

 

Komentara 9

Avatar babinjak1984
babinjak1984
13:21 08.11.2023.

Tko je Pišek??

Avatar neugodan
neugodan
21:25 07.11.2023.

alkatraz, najbolja birtija u gradu!!!

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
00:46 08.11.2023.

Alkohol kao čisti otrov je dobar i društvo poželjan ali zato sokovi su loši 🤝

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije