Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva sličnost

Srpska manekenka koja neodoljivo podsjeća na Irinu zapela Ronaldu za oko?

Kristina Perić
Foto: Instagram
1/10
17.03.2015.
u 08:13

Slavni nogometaš manekenku je upoznao na jednoj reviji. Sjedio je u prvom redu, a kada je Kristina izašla na pistu, nije krio oduševljenje. Odmah ju je pozvao na večeru.

Jedna od najuspješnijih srpskih manekenki Kristina Perić očarala je slavnog Christiana Ronalda i to ponajviše zbog svoje nevjerojatne sličnosti s njegovom bivšom djevojkom Irinom Shayk.

- Kristina jako sliči na Irinu i upravo to joj otvara mnoga vrata u svijetu. Tako je nedavno postala zaštitno lice jednog od najskupljih brendova vjenčanica na svijetu, a zaštitno lice za prošlu godinu bila je Irina - ispričala je za Blic Kristinina bliska prijateljica.

Dodala je i da se na reviji tog brenda pojavio i slavni nogometaš Christiano Ronaldo. - Sjedio je kao VIP gost u prvom redu, a kada je na pistu izašla Kristina, nije krio oduševljenje. Odmah nakon revije pokušao ju je zavesti i pozvao ju je na večeru - otkrila je prijateljica lijepe Srpkinje.

Da se družila s jedinom od najuspješnijih nogometaša današnjice, nije krila ni lijepa Kristina. - Upoznao nas je šminker David koji je nekada šminkao i Irinu. Čim me vidio, rekao mi je: "Moram te upoznati s Ronaldom. Ti i Irina nevjerojatno sličite, sigurno ćeš mu se svidjeti" ispričala je mlada manekenka za Blic.

Iako žali što zbog brojnih poslovnih obveza nisu imali prilike provesti više vremena zajedno, slavni nogometaš Kristinu je odmah osvojio svojom jednostavnošću. - Nije opterećen slavom i novcem. Ponaša se kao običan dečko iz susjedstva - kaže Kristina.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Ruska ljepotica šokirala: Osjećala sam se ružnom i nesigurnom

>>Konačno se oglasio i Ronaldo: Želim Irini svu sreću!

Komentara 3

Avatar kravata
kravata
08:34 17.03.2015.

I koga to zanima ko pozna ovu damu, sutra će ga zanimat Turkinja ili neka druga. Ronaldo je dobar nogometaš pišite o teme a ne sa kojom curom je progovorio.

IK
ikonoklast
09:01 17.03.2015.

on ce biti sa Severinom jer zeli kupit kucu na jadranu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije