Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predrag Grbić

Srpski glumac iznenada preminuo u 59. godini, vijest potvrdilo njegovo kazalište

Foto: Facebook screenshot
1/3
14.07.2023.
u 13:29

Predrag Grbić najviše je radio u kazalištu, ali zapamćen je ostao i po ulogama u serijama ''Trag divljaci'', ''Radio Mileva'' i ''Seljaci''

Glumac Predrag Grbić iznenada je preminuo u 59. godini, potvrdili su iz kazališta "Zoran Radmilović" iz Zaječara. Naime, Predrag je bio njihov član, a od njega su se oprostili i na društvenim mrežama.

"S dubokom tugom primili smo vijest da je u 59. godini života iznenada preminuo naš dragi kolega, glumac Predrag Grbić", napisali su, pa dodali da će Grbić biti pokopan na groblju u Novoj Varoši, gdje je i rođen. Pogreb će biti sutra u 13 sati.

Glumac Predrag Grbić iznenada je preminuo u 59. godini, potvrdili su iz kazališta "Zoran Radmilović" iz Zaječara. Naime, Predrag je bio njihov član, a od njega su se oprostili i na društvenim mrežama.

"S dubokom tugom primili smo vijest da je u 59. godini života iznenada preminuo naš dragi kolega, glumac Predrag Grbić", napisali su pa dodali da će Grbić biti pokopan na groblju u Novoj Varoši gdje je i rođen. Pogreb će biti sutra u 13 sati. Predrag je u zaječarskom teatru radio punih 27 godina, od 1. lipnja 1996. godine. Tijekom bogate glumačke karijere odigrao je oko 50 kazališnih uloga, od koji su najznačajnije: Gospodin Redijon u predstavi „Magarac“ za koju je 2000. godine dobio nagradu „Zoranov brk“, na Festivalu „Dani Zorana Radmilovića“, zatim Mladoženja („Ženidba i udadba“ 2001.) Hamilkar Rikoti (Počasno veče“ 2004.) i brojnim drugima.

Dobitnik je i nagrade „Joakim Vujić“, a osim u kazalištu, glumio je i u serijama i filmovima. Zapamćen je ostao po ulogama u serijama "Trag divljači", "Radio Mileva" i "Seljaci"..

VIDEO Otkazan koncert Jelene Karleuše

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar horuk
horuk
13:39 14.07.2023.

Najbolje glumio ugroženoga. To se kod njih ući od malena.

CE
centirion
14:46 14.07.2023.

A zašto bi nas Hrvate to trebalo zanimati ?

Avatar HajdukLika
HajdukLika
14:32 14.07.2023.

Umro je i jedan portugalski glumac. I? Zašto se o njemu ne piše?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije