oglasio se

Srpski glumac nakon prijetnji zbog izjave o Srbiji: 'Napali ste moju obitelj, branit ću se'

Beograd: Posljednji dan snimanja serije "Tri muškarca i tetka"
Foto: Antonio Ahel
1/7
05.04.2023.
u 16:37

Nakon što je emitirana emisija u kojoj je glumac Marko Janketić kazao kako će svojim kćerima savjetovati da napuste Srbiju urednik Informera Dragan J. Vučićević poručio je Janketiću da ode iz Srbije, a reagirali su i brojni korisnici Twittera koji su mu prigovorili da je cijeli život bio privilegiran zbog odrastanja u glumačkoj obitelji, a zbog svoje je izjave primio čak i prijetnje smrću. Glumac im je sada odlučio odgovoriti.

Srpski glumac Marko Janketić (40) proteklih dana našao se u fokusu javnosti zbog izjave koju je izrekao tijekom jednog gostovanja i zbog koje mu već danima prijete. Napale su ga čak i neke poznate osobe sa srpske scene, a Janketić im je sada odlučio odgovoriti. 

- Neodgojeno je s neodgojenim 'ljudima' biti odgojen! Udarili ste na moju obitelj?! E, je*em li vam majku! Branit ću se - napisao je Marko na Instagram Storyju. Objavu je međuvremenu izbrisao. Isto tako, profil na kojem ju je objavio više nije aktivan.

 Inače, Janketić je gostovao u emisiji ‘PopTok‘ koja se emitira na portalu Nova.rs, a tijekom gostovanja rezignirano je kazao kako smatra da se u Srbiji nikada ništa neće promijeniti na bolje i da će svojim kćerima savjetovati da napuste zemlju.
- Volio bih da moje kćeri žive u društvu koje nije obespravljeno, gdje institucije imaju svoju ulogu. Treba spakirati kofere, kupiti avionsku kartu u jednom smjeru i pobjeći. Ovdje nikada neće biti bolje. Digla mi se kosa na glavi od Facebook aktivista. Izađite na ulicu, kao ovi veliki Srbi kojima su puna usta Kosova, okupite se junaci, nemojte nas maltretirati, ordinirate mi po mozgu. Ovo je teror, ovo je pakao - Marko Janketić, inače sin cijenjenog beogradskog glumca Mihajla Janketića. 

Nakon što je emitirana emisija urednik Informera Dragan J. Vučićević poručio je Janketiću da ode iz Srbije, a reagirali su i brojni korisnici Twittera koji su mu prigovorili da je cijeli život bio privilegiran zbog odrastanja u glumačkoj obitelji, a zbog svoje je izjave primio čak i prijetnje smrću. 

Brojni glumci stali su u obranu Janketića mlađeg, a među njima je i Goran Bogdan (42) koji je Janketiću poslao podršku putem svog Instagrama.  "Ne dam kuma", napisao je u opisu fotografije na kojoj s Janketićem leži zagrljen u krevetu. 
Na svom se Instagramu oglasio i glumac Sergej Trifunović. - Istina u lice. Boli, ali istina obično boli. Ništa vam Marko nije kriv. Ali da, ovo je teror. Teror zatucanih - poručio je Trifunović uz Janketićevu fotografiju.
Podršku mu je pružio i Sergejev brat Branislav Trifunović gostujući u jutarnjem programu televizije N1 u Srbiji.

- Pokrenuta je hajka na našeg kolegu, želim mu dati bezrezervnu podršku. Nadam se da ćemo u ovoj zemlji moći živjeti na način da možemo govoriti što mislimo i kako se osjećamo i da zbog toga ne dobivamo nikakve prijetnje i da se nećemo morati okretati da vidimo prati li nas netko - poručio je.

Beograd: Posljednji dan snimanja serije "Tri muškarca i tetka"
1/20

Marko Janketić poznat je i hrvatskoj publici, a ulogu je ostvario i u filmu Igora Šeregija "ZG 80" u kojem je tumačio lik Deje.

VIDEO Bend iz Hrvatske zaglavio u Beogradu: Ako je itko u mogućnosti neka nam financijski pomogne

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
16:49 05.04.2023.

Besmislen članak, jer se iz srpskih tabloida citiraju neka estradna verbalna prepucavanja.

MO
moroder12
17:15 05.04.2023.

"...Goran Bogdan (42) koji je Janketiću poslao podršku putem svog Instagrama. "Ne dam kuma", napisao je u opisu fotografije na kojoj s Janketićem leži zagrljen u krevetu. "-odlično!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije