u opatiji

Uzvanik na svadbi svojim je potezom Maju Šuput ostavio bez teksta: 'Kad pomislim da sam sve vidjela'

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/19
09.09.2023.
u 12:28

Šuput je sinoć pjevala u Opatiji, a na podiju je zaplesala s uzvanicima među kojima se jedan itekako razuzdao. Naime, Maja je pjevala Severininu pjesmu ''Brad Pitt'', a jedan muškarac u crvenoj košulji za ples je čak skinuo i cipele i zaplesao u čarapama.

Pjevačica Maja Šuput često nastupa na svadbama, a na svojim društvenim mrežama često podijeli i djelić atmosfere s proslave. Maja je, čini se, mislila da je tijekom niza godina vidjela sve moguće scenarije koji se mogu dogoditi na plesnim podijima. No, uzvanici na svadbi na kojoj je nedavno nastupila uspjeli su je iznenaditi. Pjevačica je to ovoga puta podijelila i s pratiteljima. 

Šuput je sinoć pjevala u Opatiji, a na podiju je zaplesala s uzvanicima među kojima se jedan itekako razuzdao. Naime, Maja je pjevala Severininu pjesmu ''Brad Pitt'', a jedan muškarac u crvenoj košulji za ples je čak skinuo i cipele i zaplesao u čarapama.

- I kad pomislim da sam sve vidjela na svadbama... Jer zašto bi bilo ok da se samo žene mogu izuti kad ih bole noge u cipelama??? - napisala je Maja u opisu videozapisa. Njezini pratitelji u komentarima su se šalili pa su pisali: ''Onaj tetak kojeg moraš pozvati na svadbu…'', ''Ovaj je dobro namazan! Legenda'', ''Kralj podija…'', bili su neki od komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Šuput je na ovoj svečanosti nosila dugu crvenu haljinu pripijenu uz tijelo. 

Inače, Maja i inače često pokaže svoje modne kombinacije i atmosferu s nastupa. Tako je jednom prilikom pokazala i haljinu koja je podijelila pratitelje. Radilo se o žutoj haljini otvorenih ramena i asimetričnog kroja koja je završavala oko koljena. Na trbuhu je imala i proziran dio, a na struku žutu ružu.

Ovoj kombinaciji je dodala sandale na petu i nakit, a kosu je splela u punđu i dodala crveni ruž. No, ovaj neobičan kroj podijelio je pratitelje u komentarima. "Bez ruže čisto dovoljno, nema potrebe", dojam je jedne osobe, a drugi se nisu složili. "Bravo za žutu haljinu", "Nikad bolje obučena", "Prediva uvijek", pisali su joj drugi uz emotikone vatrica i srca.

VEZANI ČLANCI

VIDEO Pas Sergeja Trifunovića na plaži bez uzice u Rovinju

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar dr. Evil
dr. Evil
14:41 09.09.2023.

Sigurno nije snimano u Kozari Boku?

DE
Dex
18:46 09.09.2023.

opet ova Šundut

BO
BongoB
16:07 09.09.2023.

Čarapana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije