Život u LA-u

Stefan Kapičić: Hollywood je previše okrutan

08.05.2017.
u 07:10

Nakon uloge u “Deadpoolu” glumit će u novoj seriji “Counterpart”, a zvijezde su se osmjehnule i njegovoj zaručnici Ivani koja je radnu dozvolu dobila u roku od tjedan dana

Srpski glumac Stefan Kapičić, koji sa zaručnicom, zagrebačkom glumicom Ivanom Horvat, već godinu dana živi u Los Angelesu, nakon uloge u prošlogodišnjem hitu “Deadpool” dobio je angažman u novoj seriji “Counterpart”, koja se upravo snima. Budući da je riječ o velikom projektu sa zvučnim hollywoodskim imenima, talentirani 38-godišnjak nije mogao otkriti detalje, ali nam je zato dao uvid u svoj život u L. A.-u.

– “Counterpart” je visokobudžetna serija koja će se početi prikazivati početkom 2018. Serija je psihološki triler s primjesama znanstvene fantastike. Okupila je impresivnu ekipu glumačkih veličina poput protagonista, oskarovca J. K. Simmonsa, Olivije Williams, Stephena Ree i drugih. Režija je povjerena Martinu Tyldumu, kojeg publika pamti kao redatelja za Oscar nominiranog filma “Igra oponašanja” – kaže Stefan.

Deadpool mu je bio velika odskočna daska u svijet Hollywooda, koji ima visoke kriterije.

– U Hollywoodu kažu da si dobar koliko je dobar tvoj posljednji film. Uspjeh “Deadpoola” otvorio mi je vrata o kojima sam prije mogao samo sanjati. Ovo je krvava borba, neprestano dokazivanje, mnogo udaraca na ego. Hollywood je previše okrutan. Put prema uspjehu uistinu je popločan trnjem, razočaranjima... Ali o tome koliko ste jaki i sigurni u sebe ovisi dokle ćete dogurati – kaže glumac koji je otkrio i kako izgleda njegov život s Ivanom.

– Jutro je rezervirano za trening, onda odemo na kavu, ponekad do plaže, otkrivamo nove lokacije u četvrti Downtown. Navečer izlazimo s prijateljima, slušamo dobar jazz, gledamo stand up komediju ili se zatvorimo u stan i gledamo serije. Ovdje vam svaki dan može promijeniti život. A to se pokazalo i Ivani koja je radnu dozvolu dobila u roku od tjedan dana, već ima svog agenta i neke projekte. Upravo snima modni film za japansku legendu Yoshikija, nakon čega će snimati reklamu za jedan veliki svjetski brend. Ljudi ovdje lijepo reagiraju na Ivanu i njezin bezbrižan duh – kaže Stefan. 

Komentara 1

KR
kruti175
10:54 08.05.2017.

ko nas bre zavadi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije