Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dora 2024.

Stefany predstavila pjesmu 'Sretnih dana dat' će Bog': 'Vjera u dobro i sreću ostaje kao najvažnija poruka'

Foto: Robert Gašpert
1/15
12.01.2024.
u 12:26

Tekst potpisuje Nenad Ninčević, a glazbu i aranžman Branimir Mihaljević. Prijava na Doru bila je najbolji potez jer pjesma u potpunosti predstavlja ono što je Stefany – nježna i iskrena, ali i moćna glazbenica s izvrsnim timom iza sebe.

Debitantica Stefany predstavit će se pjesmom "Sretnih dana dat' će Bog" koja govori o nadi u bolje sutra, o vjeri u dobro, prijateljstvu i zajedništvu i ljubavi koja uvijek pobjeđuje. 

"Tema je univerzalna i vjerujem da će svatko tko posluša prepoznati poruku optimizma potrebnu svakog dana. Svi smo svakodnevno suočeni s brojnim  izazovima, privatnim i poslovnim preprekama koje na prvu izgledaju nerješivima, a vrijeme u kojem živimo je izazovno i puno promjena. Zato nam vjera u dobro i sreću ostaje kao najvažnija poruka", rekla je Stefany.

Tekst potpisuje Nenad Ninčević, a glazbu i aranžman Branimir Mihaljević. Prijava na Doru bila je najbolji potez jer pjesma u potpunosti predstavlja ono što je Stefany – nježna i iskrena, ali i moćna glazbenica s izvrsnim timom iza sebe. 

"Moram priznati da sam oduvijek sanjala kako ću jednog dana s ponosom stati na pozornicu Dore, zapjevati veliku pjesmu i predstaviti se u najboljem svjetlu te napraviti sve da zapjevam i na pozornici Eurosonga. Moji snovi polako se ostvaruju i neizmjerno sam sretna zbog svega što me čeka na putu do samog nastupa na Dori 2024. Pozivam vas  da poslušate "Sretnih dana dat' će Bog", da glasate za mene i jedva čekam da se vidimo na Dori", izjavila je mlada glazbenica. 

Stefany pjeva od malih nogu, a javnosti se prvi put predstavila kao mlada natjecateljica glazbenog showa "The Voice", u kojem je došla do četvrtfinala. Nakon Voicea posvetila se školovanju i danas s diplomom u rukama stvara svoje mjesto na glazbenom nebu. Svojim pjesmama i izvedbama privukla je pozornost javnosti, a sve više vremena posvećuje koncertnim aktivnostima i skladanju pjesama. 

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije